Dragoste si Sex Relatii

Semne ca iubirea ta pentru el dispare

Semne ca iubirea ta pentru el dispareAu trecut deja cateva luni bune de cand sunteti impreuna insa nu stii exact cat de puternica este legatura dintre voi. Am sa incerc sa te ajut sa clarifici aceasta intrebare prin a impartasi cu tine cateva semne ce iti spun daca relatia este pe cale sa moara sau daca macar mai merita sa lupti pentru ea.

A.- Plictiseala
Deja interesul pentru relatia a disparut si mai mult te plictisesti. Nu va mai distrati impreuna si iesirile pentru tine au devenit o obisnuinta sau le simti ca o obligatie necesara prin faptul ca sunteti "oficial" impreuna.

B.- Iritata
Indiferent de ce face sau ce spune, nu face decat sa scoata ce-i mai rau din tine. Nu mai ai rabdare cu el si iti vine sa il cicalesti din orice motiv. Te superi pe el aproape la orice mica greseala pe care o face. Glumele la care radeai cu atata pofta la inceput acum nu fac decat sa iti ridice o spranceana in mod ironic.

C.- Preferi sa fii singura
Aproape ca iti devine indiferent daca iesi cu el sau nu. Nu te deranjeaza asa tare daca nu te suna si nici nu esti geloasa. Daca incepi sa il vezi prea des deja ti se pare prea mult si simti nevoia fie sa fii singura, fie sa te bucuri de compania altor persoane.

D.- Nu te simti motivata
Cand vine vorba de relatie este nevoie de munca, de compromisuri, insa cand vine vorba de voi nu simti nevoia sa faci nimic, nici macar obligatia sa incerci si cu atat mai putin nu te simti motivata sa il impaci daca il superi, iar daca te supara aproape ca nu iti pasa si iti este total indiferent ce face sau ce spune.

E dificil sa dai drumul unei persoane dupa ce te-ai obisnuit cu el si iti accepta toate toanele, insa tu stii ca nu esti fericita si ca nu vei simti cu el ceea ce trebuie sa simti intr-o relatie. Nimeni nu spune sa te desparti, pentru ca e alegerea ta, insa cu siguranta va fi o relatie grea pentru sufletul tau si mereu vei simti acolo un gol ce nu il vei putea umple nicicum.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu