Dragoste si Sex Relatii

Risti sa suferi daca iubesti. Risti sa fii singur daca nu incerci!

Risti sa suferi daca iubesti. Risti sa fii singur daca nu incerci!Iubirea nu pica din tavan, in timp ce stai confortabil pe canapea si urmaresti emisiunea favorita. Sufletul tau pereche nu va iesi din ecranul televizorului, ducandu-te intr-o lume de vis, din care nu vrei sa te mai intorci.

Deci, soc si panica, ce sa vezi! Iubirea necesita si munca!

Trebuie sa iesi, trebuie sa cunosti oameni noi, trebuie sa fii dispusa sa ai inima deschisa pentru a incerca, chiar daca asta inseamna sa fii si ranita.

Nu trebuie sa iti fie teama sa iubesti sau sa vrei sa iubesti doar pentru ca nu vrei sa suferi ori pentru ca nu vrei sa iti simti inima scufundandu-se intr-un ocean de durere, in cazul in care esti respinsa.

Merita sa o cauti, merita sa o gasesti si sa o traiesti, pentru ca este minunat sa simti cum doua persoana pot fi doar una printr-o singura privire. Este memorabil sa traiesti toate acele momente romantice, care te fac sa te simti pe aripile vantului; este minunat sa poti iubi cu atata intensitate, incat totul din jur parca dispare.

Este absolut necesar sa traiesti macar o data nebunia de a iubi cu pasiune, dorinta si fara constrangeri. Traim pentru a iubi si pentru a fi iubiti.

Nu neglija aceasta parte a vietii tale, nu te inchide intr-o colivie aurita, nu ridica ziduri in jurul inimii tale doar pentru a evita durerea. Nu uita ca exista si lacrimi de fericire.

Iar iubirea reuseste sa faca miracole… Poate sa provoace o situatie atat de speciala si deosebita, incat chiar daca dureaza un minut, o ora, o zi, iti creeaza o amintire de-o viata. De fiecare data cand iti va fi greu, vei avea la ce sa te gandesti, la modul in care zambeati, la felul in care stralucea soarele, la jocul umbrelor voastre pe nisip, la gustul brizei pe buzele tale, la palmele lui calde.

Risti sa suferi daca iubesti. Risti sa nu traiesti cea mai frumoasa poveste de dragoste daca nu incerci!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu