Dragoste si Sex Relatii

Relatii ciudate


Probleme cuplu

Nu ştiu dacă vă pasionează „cuplul” ca entitate psiho-socială. Eu una sunt înnebunită după acest subiect, dar dacă vă plictisesc să îmi spuneţi şi mă opresc J.

Am trăit, la un moment dat, pe propria piele, o istorie care m-a marcat profund, care a lăsat în mintea şi inima mea o cicatrice, care nu va dispărea niciodată pentru că nu mai am posibilitatea să-i rezolv misterul şi să-l uit apoi. Am avut un prieten care, după spusele lui, mă iubea foarte mult, dar care era atât de rece cu mine de ziceai că i-am omorât pisica. Nu vorbea cu mine, nu vroia să ieşim, nu vroia nimic. Stătea lângă mine la o masă şi îşi citea concentrat cartea, eu plângeam şi el nu avea nicio reacţie.

Nu a fost de la început aşa. În primele săptămâni îmi scria poezii, nu dormea noaptea că să mă privească pe mine dormind, îmi aducea mereu flori, mă făcea să râd şi să plâng de emoţie, credeam că trăiesc o poveste de iubire ca în filme. Într-o dimineaţă m-am trezit alături de un alt om, total diferit, rece şi distant, care nici măcar nu se mai deranja să mă privească. Apoi, într-o bună zi, i-am spus că vreau să ne despărţim şi el m-a întrebat de ce. A fost cea mai ciudată relaţie din viaţa mea şi nu-i doresc nimănui să aibă parte de aşa ceva. Anii au trecut şi suferinţa de atunci s-a risipit, dar întrebarea „de ce” încă îmi mai răsună uneori în urechi.

Ţi s-a întâmplat şi ţie să te întrebi de ce cel de lângă tine nu mai este cel pe care l-ai cunoscut, sau de ce după ce ieri îşi deschidea inima în faţa ta, azi spune că nu mai vrea să fiţi împreună. Multe astfel de întrebări rămân pentru totdeauna fără răspuns, la altele găseşti soluţia abia după mulţi, mulţi ani şi zâmbeşti de infantilitatea şi absurdul situaţiei. Există relaţii ciudate peste tot, unii sunt atât de încăpăţânaţi sau masochişti încât le continuă chiar şi o viaţă întreagă, curioşi parcă să vadă până unde se poate extinde calvarul. Eu nu am avut putere şi, deşi iubeam cu înflăcărare, am întors spatele şi am plecat auzind în urma mea o voce disperată care repeta neîncetat „de ce pleci?”

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu