Dragoste si Sex Relatii

Probleme in dormitor: Nu ma pot dezbraca, sunt prea grasa…


Probleme in dormitor

Lupta impotriva kilogramelor in plus va fi mereu un subiect de care cu greu te vei putea desprinde, insa una este sa vorbesti despre asta si cu totul altceva sa lasi ca acestea sa influenteze majoritatea situatiilor din viata ta.

Consideri ca esti mai plinuta si ai vrea sa dai jos kilogramele suplimentare, dar pentru a face asta trebuie tinut regim, facut ceva sport si consumat doar mancare sanatoasa. Statul in pat, la film si mancat popcorn si baut doi litri de suc nu te va ajuta. Dar faptul ca tu acum esti mai plinuta nu trebuie lasat sa iti influenteze modul in care te privesti si sa te desconsideri. Nu uita ca pe langa corp mai trebuie sa ai si minte.

Iar daca iubitul tau te apreciaza pentru ceea ce esti tu, atunci nu scoate in evidenta defectele tale cu ajutorul cuvintelor. Poate cel mai dificil moment este atunci cand trebuie sa te dezbraci in fata lui si ai impresia ca orice defect al tau este exagerat la maximum si orice gram de grasime acuma arata de 3 kilograme. In primul rand gandul lui numai la grasimea ta nu va fi asa ca linistes-te, dar pentru a-ti face tie atmosfera mai comoda si sa te poti bucura si tu de moment sunt cateva trucuri de urmat pentru a-ti alina suferinta.

Cateva lumanari vor permita sa vada atat cat trebuie si sa fie incantat la maximum, permitand atat intuneric cat trebuie pentru a te simti tu in siguranta. Te mai poti folosi de esarfe plasate in zonele cu probleme sau chiar un furou dantelat. Nu uita, uneori o atitudine potrivita te poate scoate basma curata din anumite situatii si, chiar mai mult, te poti bucura in liniste de toate. Nu lasa ca kilogramele in plus sa iti dicteze viata si, in primul rand, daca el te accepta asa cum esti tu apreciaza acest lucru, pentru ca asta inseamna ca el te iubeste si te respecta si tot ce vrea este sa fie lasat sa te iubesca. Asa ca, nu fi rusinoasa in fata lui si nu te comporta ca un copil cand el vrea ca tu sa fii o femeie

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu