Dragoste si Sex Relatii

Pentru el… de ziua noastra

Pentru el... de ziua noastrăEu şi soţul meu împlinim un an de la căsătorie şi, fiind prima noastră aniversare de acest gen, nu prea ştiu cum ar trebui să o sărbătorim. Nu e nimic senzaţional să împlineşti un an de la căsătorie, marea majoritate a căsniciilor ajunge măcar la această vârstă. Dar, oricum ar fi, un cadou tot trebuie să îi iau, aşa că am nevoie de o idee drăguţă în acest sens.
Nu-i pot lua ceva de îmbrăcat, pentru că asta îi iau, de obicei, de ziua lui, nici parfum sau alte cosmeticale, astea sunt rezervate pentru Crăciun, nici chestii prea roşii şi romantice, astea sunt de Valentine’s. Am nevoie de ceva care să îl surprindă, să îi fie util şi să mă avantajeze şi pe mine cumva.

Am pornit să răscolesc internetul în căutare de idei şi, bineînţeles că mi-am amintit de una dintre cele mai bune surse de daruri originale şi inteligente: www.decorix.ro. Şi pentru ce credeţi că am optat? Pentru clipsul împotriva sforăitului, o soluţie genială pentru a-l ajuta pe el să respire mai uşor iar pe mine să dorm toată noaptea fără să apelez la dopuri în urechi.
Sunt sigură că se va bucura pentru că este conştient de faptul că sforăie şi este profund deranjat de ghionturile repetate pe care i le aplic în timpul nopţii, doar doar îl voi determina să găsească poziţia în care să nu mai scoată acele sunete care îmi scot peri albi.

Îl voi împacheta frumos şi îi voi ataşa o felicitare pe care voi scrie: „La mulţi ani dragul meu! Sper să dormim mulţi ani împreună, doar noi doi… în linişte”

foto Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu