Dragoste si Sex Relatii

Obtine tot ce-ti doresti de la iubit!

Obtine tot ce-ti doresti de la iubit!

In spatele fiecarei relatii de succes este o femeie puternica, o persoana care stie sa-si manipuleze barbatul cu convingere.
 
Cum obtii tot ce-ti doresti de la propriul iubit:

– unul din secretele esentiale este sa-ti determini partenerul sa treaca peste orgoliul sau mult prea mare si sa realizeze ca ii va fi mult mai bine intre bratele tale calde si primitoare, decat intre tipete si priviri fulgeratoare.
 
Poate parea rece, dar adevarat. O relatie este ca o afacere. Atat timp cat scoti profit din ea (ma refer aici la afectiune, atentie, atasament, iubire), este o afacere de succes. Cand lucrurile scartie (neincredere, conflicte, lipsa de respect, infidelitate), duce la faliment.
 
Ajuta-l:
– cand vine vorba de orice negociere. Prezinta-i doar avantajele. Cu gratie, tandrete si cuvinte dulci poti obtine mult mai multe si, in plus, mereu trebuie sa inchei cu argumentul "Nu vrei ca eu sa fiu fericita?".
– niciodata sa nu-i insinuezi ca tu esti cocosul in casa. El intotdeauna are dreptate in ochii tai. Asa ca spui ca el, faci ca tine. Nu uita, insa, ca din cand in cand si tu sa renunti la orgoliu si sa-i dai satisfactie prin "Ai dreptate, iubitule!".
– nimic nu poate fi mai convingator decat propriul tau exemplu. Daca vrei gesturi romantice, pune-le tu in practica. Daca vrei declaratii siropoase, nu uita ca si tu trebuie sa rostesti cuvintele magice. Daca vrei atentie, atunci ofera.
– e barbat, asa ca, indiferent cat de buna ai fi la toate, uita-te la el cu ochisori de pisica si cere-i ajutorul.
– respecta-l, apreciaza-l, multumeste-i intotdeauna cand este cazul. Nu trece fugitiv peste gesturile lui, indiferent cat sunt de mici si lipsite de importanta din punctul tau de vedere. Pentru el conteaza, iar daca nu-i arati apreciere, a doua oara nu va mai face nici un fel de gest.
– cand iti doresti ceva foarte tare, nu uita: cu ochi mari si cu o inocenta devoratoare in voce, spune-i exact cat de important este pentru tine ca el sa te ajute si cat de mult il vei aprecia apoi.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu