Dragoste si Sex Relatii

O gagica cu doua animale: EL si catelul


Relatii - Probleme de cuplu - Catel - Animal de companie

Indiferent cat de mult l-ai iubi la un moment dat tot iti va sta pe varful limbii sa il faci animal, barbatii au talentul innascut de a-si gasi foarte repede in anumite situatii sinonime ca: bou, magar … ei bine, putem cuprinde totul spunandu-i ca e o intreaga cireada si gata.

Puncte comune intre el si catel: – te asculta, dar are si momente in care este tare incapatanat si oricat ai incerca nu reusesti sa il convingi; – e acolo cand ai nevoie de el sa te asculte si sa ii spui ce ai pe suflet….in orice caz atuul este ca ambii nu zic nimic…(dar macar se prefac ca te inteleg); – il poti mangaia, alinta si ii oferi tot ce poti tu mai bun; – in anumite cazuri ii poti chiar dresa pentru a-ti indeplini anumite cereri;

Puncte diferite intre el si catel:
– cainele este loial pana la moarte ceea ce nu se poate spune cu siguranta in privinta LUI;
– cainele hamaie numai cand se simte amenintat sau cand simte un pericol in apropiere, EL hamaie si din cele mai banale motive, aiurea si mult, doar pentru a-si auzi vocea.
– daca ii dai drumul cainelui din lesa mereu se va intoarce acasa, daca ii dai drumul LUI din lesa s-ar putea sa se rataceasca pe drum si sa poposeasca prin alte parti.
– daca iti pedespesti animalutul pentru ca a gresit acesta pleaca capul si se intoarce inapoi la tine si iti cere iertare, daca insa cumva il certi pe EL ca a gresit va nega pana in panzele albe si se va mai lua si la conflict cu tine ca sa te faca sa intelegi cu tu esti vinovata si nu el.

Indiferent de avantaje si dezavantaje ambii sunt buni la casa omului, fiecare iti ofera lucruri pe care tu le poti aprecia, iubi si de care ai nevoie. Ii iubim in mod diferit, cu o intensitate diferita insa nu am putea sa renuntam la ei si nici sa ii alungam de langa noi din simplul motiv ca inima nu ne va lasa.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu