Dragoste si Sex Relatii

Ne certam din nimic, pentru nimic…


Cearta din nimic

Cand degetele tale se impletesc cu ale lui sentimentul unei linisti eterne iti cuprinde sufletul si un val iti imbata inima de iubire. Dar cum sa facem fata momentelor cand ne privim in ochi si nu ne dam seama la ce se gandeste celalalt? Si, ce este mai rau, e ca nimeni nu vorbeste deoarece cuvintele se transforma in tipete si desi fiecare din noi incearca sa se faca ascultat ciudat este ca nimeni nu asculta. Ne certam din nimic si totusi din toate, nu gasim solutii la probleme ce par atat de simple si desi nu vrem sa ne asezam capul pe perna suparati unul pe altul se pare ca acest lucru se intampla tot mai des.

Ce ne supara sunt acuzele fara rost si conflictele nascute din situatii atat de banale si raspunsurile ce vin din gura noastra inainte ca macar sa punem intrebari. Ne luptam intr-un razboi pe care amandoi il pierdem, ce s-a intamplat cu promisiunile de a merge pe un drum impreuna, ce s-a intamplat cu promisiunea de a ne sustine reciproc, de ce acum incercam sa ne invingem caracterele, de ce acum orgoliile nu ne lasa sa cedam?

Dragostea nu este perfecta daca ar fi nu am sti ce inseamna sa fii cu adevarat fericit daca nu ai
avut inima rupta in doua. Nu mai vrem certuri, vrem doar sa fim doi intr-o singura persoana si sa putem vorbi pentru a ne completa si sa ne imbratisam pentru a ne uni si pentru a ne saruta deoarece acel sarut ne da speranta si sa ne privim deoarece in ochii nostri gasim linistea si fericirea.

Suntem aruncati intr-o tornada in care stim ca ceea ce facem nu aduce decat rani ce nu pot fi inchise, spunem cuvinte ce taie prin carne vie. Ar trebui sa incetam acum deoarece atunci cand vrei sa spui ce iti sopteste inima s-ar putea sa fie prea tarziu si el sa nu mai fie langa tine. Prea tarziu sa fugi dupa el, prea tarziu ca el sa te mai asculte, prea tarziu ca el sa te auda, prea tarziu sa-l prinzi din urma. Si atunci cand ajungi langa el si il privesti ochii lui sa nu-ti mai spuna ceea ce tu iti doresti sa auzi. Lupta pentru voi acum inainte de a fi prea tarziu sa mai poti face ceva. Insa daca nu mai simti nimic atunci lasa-l sa plece.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu