Dragoste si Sex Relatii

La ce trebuie sa renunti cand iubesti

La ce trebuie sa renunti cand iubestiObisnuintele vechi mor greu, asta este adevarul, insa daca a aparut cineva in viata ta pentru care merita sa lupti, atunci ce te opreste sa faci asta? Mai ales cand zambetul lui te face sa stralucesti chiar daca esti suparata, daca prezenta lui te face sa te simti unica si perfecta, atunci cu siguranta poti renunta la cateva dintre obisnuintele tale.

– renunta la a aduce in discutii trecutul tau sau fostele tale relatii, acum sunteti doar voi doi si asta ar trebuie sa conteze, prezentul si viitorul, trecutul trebuie lasat doar in amintiri si nu readus in viata actuala.
– renunta la a fi mereu cocosul in casa, poate dupa tine doar parerea ta conteaza si tu mereu ai dreptate dar atunci cand sunteti doi trebuie sa inveti sa faci compromisuri si sa il lasi si pe el sa aiba din cand in cand dreptate, sa fie "barbatul in casa".
– renunta in a-l transforma in barbatul perfect, fie ca este vorba ca ii corectezi modul in care: vorbeste, se comporta, se imbraca sau reactioneaza; nu trebuie sa uiti ca tu te-ai indragostit de el, nu de posibilitatea de a-l transforma in barbatul care crezi tu ca ar trebui sa fie.
– renunta la cicaleli si dorinta de a controla totul in jurul vostru, lasa ziua sa decurga norma cu riscul ca totul sa nu mearga asa perfect cum iti imaginai tu, insa uneori cele mai frumoase momente le traiesti cand mai putin totul este pefect sau te astepti (si in plus eviti discutii in contradictoriu inutile ce nu fac decat sa va certati din nimicuri ce trebuie ignorate).
– renunta la orgoliu atunci cand deja banuiesti ca acesta nu va face decat sa inrautateasca si mai mult situatia dintre voi doi, uneori sa renunti tu prima inseamna sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu