Dragoste si Sex Relatii

Iubitul tau este “de-al casei”?

Iubitul tau este "de-al casei"?Un baiat "de-al casei" poate fi tradus ca iubitul extraordinar cu care te intelegi atunci cand sunteti acasa numai voi doi, in linistea si confortul locuintei. Numai ca, paradoxal, lucrurile se schimba radical atunci cand mergeti impreuna in locurile publice.

El devine un spin in propria ta coasta, te enerveaza atat pe tine cat si pe prietenii comuni, exagereaza in tot ce spune, dramatizeaza mai orice scena, interpreteaza gresit orice gest si iti scoate ochii parca special pentru a te calca pe nervi.

Prietenii tai tot se intreaba de ce inca mai esti cu el si chiar si tu ajungi sa te intrebi acelasi lucru, pana ce va regasiti din nou in linistea locuintei voastre si totul este perfect si va intelegeti iar de minune.

Semne ca ai un astfel de prieten:

– cand te gandesti la relatia voastra apare fraza subconstienta: "este foarte dulce cand ajungi sa il cunosti cu adevarat";

– cand sunteti in public va certati de la cele mai banale lucruri si ajungeti sa va intoarceti acasa suparati, dar in pat, in fata televizorului va cereti scuze si va impacati rapid;

– ai impresia de multe ori ca daca ai evita contactul cu prietenii tai si ai lui si chiar si iesirile prea dese in public chiar ati avea o relatie reusita si v-ati intelege aproape perfect;

– ti-ai facut un mic obicei in a spune mici minciuni in legatura cu aspiratiile si interesele iubitului pentru ca ai impresia ca acestea te vor pune intr-o lumina proasta;

– eviti sa iti aduci iubitul la diferite petreceri chiar si la iesiri cu colegii doar pentru ca simti ca mai mult te vei simti stresata decat sa te poti relaxa alaturi de persoanele dragi tie.

Daca ai un iubit care are talentul de a enerva orice persoana din jur, ar fi bine sa iti regandesti relatia alaturi de el. Insa daca tu il iubesti si totul este bine intre voi si tu te simti completa si reusesti sa acoperi cat de cat micile sale ciudatenii pentru a nu te pune pe tine intr-o situatie neplacuta, relatia poate avea succes si tu sa fii multumita.

Aici cu adevarat se aplica regula compromisului, iar pentru ca relatia sa mearga tu trebuie sa fii dispusa sa renunti la multe, pentru ca el cu siguranta nu se va schimba.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu