Auto-cunoastere Relatii

Iubirea si secretele ei!

1. Intotdeauna trebuie sa ai un zambet pe chip. Chiar daca, poate, porti o durere mare in suflet, niciodata nu se stie cu cine te vei intalni, pe cine vei cunoaste, cine se va indragosti de zambetul tau. Sa sa fim seriosi: nimeni nu se indragosteste de o bosumflata.

2. Nu iti pierde timpul cu cineva care te pune intotdeauna pe locul doi si care nu considera ca timpul tau este la fel de important ca timpul sau. Viata e prea scurta ca sa o pierzi cu asemenea oameni.

3. Cand cel de langa tine iti ofera iubire, respect, loialitate si te mai face si sa zambesti, apreciaza-l si arata-i cat de mult tii la el. Pentru el esti intreaga lui lume, in timp ce pentru altii esti doar o singura persoana intr-o mare de oameni.

4. Iubirea arata diferit, in functie de fiecare persoana, asta pentru ca avem caractere diferite. Daca insa cineva nu-ti spune Te iubesc! in fiecare zi, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa.

5. Inainte sa-ti deschizi inima pentru cineva, fii sigura ca stii cine esti, ca esti constienta cat esti de frumoasa, ca stii ce vrei si ce nu vrei de la viata, ca cel de alaturi te adora pentru ceea ce esti tu, nu pentru ceea ce ai lasat tu sa se inteleaga ca ai putea fi.

6. Cel care te iubeste cu adevarat nu te va face sa plangi niciodata. Cine se foloseste de aceasta metoda doar pentru a se convinge ca-l iubesti, nu merita nici o clipa de atentie din partea ta.

7. Cand esti alaturi de o persoana pe care o iubesti din toata inima, dar ea parca e la mile distanta chiar daca te tine de mana, este momentul sa pleci.

8. Fiecare poveste de iubire are rolul ei. In viata nu exista coincidente, asa ca bucura-te ca ati trait acea iubire, sarbatoreste faptul ca ai simtit ceea ce nu credeai ca poti si da-i voie inimii sa se indragosteasca din nou.

9. Nu exista leac mai puternic, care sa vindece o inima sfaramata, decat iubirea adevarata.

10. Tine minte: imbatranim cu adevarat doar in momentul in care consideram ca nu mai avem nevoie de iubire.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu