Auto-cunoastere Relatii

Iubeste mai mult!

Dupa o zi plina de greutati, oboseala si stres, regrete si neplaceri, cand ajungi in bratele celui iubit, realizezi ca toate problemele dispar. Iar dupa o zi plina de succese, zambete, provocari si noi intamplari, care iti imbogatesc viata, iti dai seama ca vrei sa le impartasesti cu el… cu iubirea ta, cu cel care iti zambeste si iti este alaturi!

Iubeste mai mult!

Iubeste mai mult!Probleme vor fi si maine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti petreci toata ziua certandu-te cu cel pe care il iubesti. Nu se merita si iti obosesti si iti incarci sufletul degeaba. Mai bine gasiti solutii vorbind, experimentand si neuitand sa va sarutati.

Nu fa un lucru daca nu este din iubire, nu accepta sa vezi oameni care nu te emotioneaza si pe care nu ii iubesti. Mai bine taci decat sa spui lucruri nepotrivite. Decat sa ajuti fara tragere de inima, mai bine stai deoparte. Nu suna decat daca o faci din iubire, nu din interes.

Nu va culcati niciodata certati. Incercati sa nu ridicati tonul prea des, dar aduceti-va aminte cat de mult tineti unul la altul, prin mici gesturi.

 

Oferiti-va timp!

Pentru a va plimba seara prin parc, pentru a va saruta mai lung, pentru a va sopti unui altuia cuvinte care mangaie inima, pentru a calatori impreuna, pentru a experimenta. Oferiti-va timp pentru a va iubi!

 

Singurele regrete care apasa cel mai greu sunt ca: nu ai iubit destul, nu ai luptat suficient, nu ai riscat atunci cand trebuia. Apoi, din nou, iti aduci aminte ca parca ar fi trebuit sa oferi mai mult, sa iubesti mai mult, sa zambesti mai des.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu