Dragoste si Sex Relatii

Gesturi care iti distrug relatia

Gesturi care iti distrug relatiaAstazi mi-am propus sa trec in revista cateva dintre cele mai “populare” metode care iti distrug si iti ingroapa definitiv povestea de dragoste.

Poate esti tanara si nelinistita… poate esti mai in varsta si extrem de plictisita si nu mai gasesti niciun fel de interes in propria relatie… poate nu mai acorzi o asa mare importanta lucrurilor.

Dependenta de El: Nu faci nimic fara el: mancati impreuna, dormiti impreuna, mergeti la serviciu impreuna, faceti shopping impreuna, iesiti cu amicii doar impreuna, vorbiti non-stop la telefon!

Nemultumita mereu: Nimic nu iti place din ceea ce face, ce spune, cum se comporta, cum gesticuleaza. Ii critici profesia, modul in care arata, vestimentatia etc. Totul la el te irita. Si el este foarte constient de asta, pentru ca tu ii spui chiar verde in fata, din 5 in 5 minute.

Il inseli: E grav! Daca il inseli, inseamna ca o parte din sentimentele tale pentru el sigur au murit. Nu are rost sa te chinui intr-o relatie care nu mai exista si pe care tu o suporti doar pentru ca te culci cu altcineva. In plus, un barbat poate ierta o infidelitate extrem de rar.

Nu ii esti alaturi: Cand are probleme, frustrari, suparari sau, pur si simplu, momente de colaps. Tu fugi cat mai departe de el. Nu vrei sa auzi, nu vrei sa stii, il ignori total si ii maturi probleme sub pres. Pana nu isi revine, nu vrei sa auzi de el.

Esti egoista: Ceri totul de la el si nimic de la tine. Faci doar ce te taie capul si asculti doar de incapatanarea, mandria si orgoliul pe care le ai, fara sa iti pese de partener. Din punctul tau de vedere, el este langa tine ca sa te asculte, sa se supuna si sa faca exact cum ii dictezi. Pe scurt, o scorpie!

Daca indeplinesti cu succes lucrurile de mai sus sau macar doua, atunci, cu siguranta, relatia ta nu are viitor.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu