Dragoste si Sex Relatii

Fostul incearca sa te recucereasca?

           Fostul incearca sa te recucereasca? O poveste de iubire, indiferent de durata de viata, lasa urme in inima ta. Cand un fost iubit reapare in viata ta, un val de sentimente incep sa iasa la iveala, dandu-ti o stare de confunzie, dar si de exaltare.

            Daca asteptai de multa vreme ca el sa iti ofere din noua atentia sa, atunci gestul lui de a incerca sa reintre in viata ta este unul minunat, care te arunca din nou intr-o stare de euforie. Daca prezenta lui redeschide rani ce le credeai vindecate poate fi ca o tortura lenta ce iti chinuie gandurile. In cele din urma, indiferenta este una dintre cele mai bune optiuni pentru linistea sufletului tau si nu trebuie sa il incurajezi sa reintre in viata ta sub nicio forma.
 
            De ce ai ceda din nou in bratele fostului?
 
– Treci printr-o perioada de seceta; nu iesi la intalniri, iar potentialii pretendenti nu prezinta nici un interes pentru gustul tau. Fiind astfel singura, disponibila, libera… aceste stari sunt factori ce te pot ispiti sa iesi cu o fosta iubire, soptindu-ti in ureche: Ce ai de pierdut?
Partea rea: Ce ai de pierdut ??? Inima ta, timpul tau, nervi ce pot reiesi la iveala readucandu-ti aminte cat de mult ai suferit. Esti pregatita sa aduci in prezent un trecut din care abia ai reusit sa te ridici la suprafata?
 
–                     Iti aduci aminte cat de fericite au fost momentele petrecute cu el, cat de mult v-ati iubit, cat de bine te potriveai cu el. Daca cumva aceste sentimente nu au murit si este posibil ca relatia voastra sa renasca din nou?
Partea rea: O iubire nu moare niciodata, la fel cum odata ce a aparut o ruptura intre voi, nu va mai putea fi niciodata la fel. Nu te amagi crezand ca totul va fi la fel ca la inceput. Acum sunteti mai maturi, poate v-ati si schimbat, iar despartirea dintre voi a avut motive peste care s-ar putea sa nu poti trece si la primul conflict sa izbucnesti, readucandu-ti aminte totul.
 
– Va leaga cunostinte, lucruri, amintiri, hobby-uri comune care au dat nastere unei prietenii extrem de frumoase. O prietenie care in ciuda unei relatii esuate, poate lua viata din nou intre voi doi.
Partea rea: Prietenia dupa o relatie esuata este periculoasa, sentimentele, regretele, reprosurile nu dispar cu ajutorul unor activitati comune. Niciodata nu poti sti cand ispita e prea mare si cazi din nou in acel vis in care veti fi "pana la adanci batraneti impreuna". Pana sa iti dai seama ce se intampla, te trezesti din nou cu inima franta.
 
            Fiecare poveste de iubire are importanta ei. Uneori iubiri trecute pot readuce din nou viata in ochii tai, fericirea in inima ta si merita o a doua sansa. Insa unele iubiri trebuie ingropate pe vecie… Amin !
 
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu