Auto-cunoastere Relatii

Fii tu insati in propria relatie

Fii tu insati in propria relatieUneori iubim atat de mult incat preferam sa ne prezentam altfel doar pentru a intra in gratiile persoanei iubite. Si astfel ajungi sa joci un rol in fiecare zi din viata ta doar din frica sa nu il dezamagesti pe el. Insa nimeni nu poate juca teatru o viata si ce te faci cand el va incepe sa te vada asa cum esti tu, preferi sa ramana indragostit de fata care a purtat o masca sau de tine ca persoana?
    
Pentru ca o relatie sa fie de succes si de lunga durata este important ca el sa se indragosteasca de tine asa cum esti: fie mofturoasa sau neindemanatica, fie super iubitoare sau alintata, fie plina de viata sau mai linistita. Tot ce conteaza este sa te placa asa cum esti tu atat in profunzime cat si la exterior.
    
Nu iti mai tine ascunse insecuritatile tale, fie ca fac referire la sex, la greutate, la sani sau din cele profesionale. Impartaseste-le cu el si spune-i exact ce simti. Nu te ascunde si nu il lasa sa traga concluzii gresite in ce te priveste.
    
Fii increzatoare si curajoasa, nu trebuie sa iti ascunzi opiniile doar din teama de a nu fi pe aceeasi unda cu el. Nu trebuie sa ascunzi faptul ca iti displace cu totul ce ti-a cumparat doar pentru a nu il supara. E minunat sa aveti lucruri in comun, dar sa aveti propriile opinii si principii este cu totul natural.
    
Nu iti ascunde micile ticuri. Fie ca iti place mult nuanta de roz si mereu cauti sa ai ceva pe tine de aceasta nuanta, sau frica de a intra in bucatarie sau sa iti fie frica sa inoti, ori ca esti o fana a mersului la munte si iti place adrenalina, nu ascunde nimic din toate acestea.
    
Si, in ultimul rand, relaxeaza-te. Nu te mai stresa atat de mult in a-i face pe plac tipului si doar simte-te bine si distreaza-te. Viata e scurta ca sa iti pierzi timpul si energia incercand sa devii ceva ce nu esti. Mai bine incearca sa accepti cine esti tu si nu ce vor altii sa devii.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu