Dragoste si Sex Relatii

Fii greu de abordat!

Fii greu de abordat!Barbatii au acel instinct de vanator prin care doresc mai mult sa cucereasca decat sa fie cuceriti. Tie iti place foarte mult de el si ai fi in stare de la primele 2 intalniri sa ii spui da la toate dorintele lui, opreste-te! Vrei o relatie mai indelungata cu el si sa il faci sa se indragosteasca de tine ? Atunci trebuie, cel putin pentru o perioada, sa pari greu de cucerit, asa si el va simti ca are pentru ce lupta. Daca vei ceda doar dupa o incercare ii va fi greu sa te priveasca ca pe o potentiala iubita cu care ar vrea ceva serios.

            Tehnici

–          Fii tu insati: Chiar daca poate inima iti bate cu 200 km/ora este bine sa incerci ca in prezenta lui sa fii cat mai naturala, nu cumva sa te inrosesti daca te priveste prea intens si nu iti ascunzi privirea daca el insista prea mult cu atentia asupra ta. Fii naturala, zambeste, glumeste sau fii mai rea daca asta iti sta in caracter si nu ii acorda o atentie mai speciala fata de restul lumii;

–          Fara "coincidente": Cel mai natural este ca atunci cand va intalniti sau va ciocniti sa fie cu adevarat ceva intamplator. Daca tu ii urmaresti rutina si stii unde va fi, ce va face si te vei face prezenta mai in toate locurile unde este si el, va pare ceva fortat si risti ca el sa isi piarda interesul sau sa te vada ca pe o cunostinta/amica. De aceea ar fi mai indicat sa ii dai de inteles ca eviti sa dai peste el, chiar aproape evident ca incerci sa te tii departe de el, asa ii vei starni curiozitatea si interesul asupra faptului ca nu vrei ca el sa fie prin preajma ta;

–          Invitatiile: Incepe sa te invite in oras si asta este tot ce iti doreai. Iesiti impreuna si totul este asa cum te asteptai, absolut perfect! Data viitoare cand te invita spune, nu! Nu ii accepta fiecare propunere la inceput, desi iti va fi greu incearca sa nu grabesti lucrurile si sa nu fie absolut evident ca te topesti in prezenta lui.

–          Comunicare: Daca te suna raspunde-i, daca iti da sms atunci un reply scurt si dragut este suficient; nu te lungi la povesti sau depanari de amintiri pe aceasta cale. Discutiile fata in fata vor fi mult mai placute si vor intari legatura dintre voi. Si incearca pe cat posibil sa nu il suni, sa ii dai sms-uri, sa il contactezi pe mess sau pe facebook.
 
Trebuie sa faci tot posibilul incat el sa iti simta lipsa, sa iti duca dorul si odata castigata aceasta etapa fii sigura ca iti pavezi drumul catre cucerirea inimii lui.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu