Dragoste si Sex Relatii

Exclusa din grupul de prieteni?


Prieteni

Prietenia este unul dintre cele mai frumoase daruri date de viata si pe care cu totii il apreciem, cu un prieten alaturi orice gluma devine mai amuzanta, orice zambet mai real si orice sprijin din partea sa este ca un stalp ce te sustine in lumea ta.

Trebuie sa ii apreciem si sa fim alaturi de prieteni pentru ca si ei sunt alaturi de noi. Da, sunt si cazuri in care atunci cand iti este mai greu, asa-zisul prieten te lasa balta, insa sa speram ca astfel de cazuri sunt cat mai rare posibil. Ti s-a intamplat poate sa ai dintre toti prietenii, un prieten sau o prietena cu care te intelegi extrem de bine, si majoritatea lucrurilor pe care le faceti impreuna te incarca pozitiv, adori sa fii in preajma lui/ei, faceti multe lucruri impreuna si va completati reciproc, plus cand se ivesc mici conflicte treceti repede peste ele. Dar, sunt cazuri cand in echipa voastra perfecta apare o a treia persoana si dintr-o data observi ca cei doi se inteleg mai bine decat te asteptai si incepi sa te simti exclusa mai ales cand incep sa iasa impreuna si nu te includ in planurile lor.

Nu dureaza mult pana un sentiment de gelozie pune stapanire pe tine mai ales ca nu intelegi ce s-a intamplat incat dintr-o data nu mai esti suficient de placuta sau de amuzanta etc. pentru a face parte din grup. Intotdeauna cand apare o persoana noua si te intelegi bine cu ea esti atras de aceasta tocmai din acest motiv, pentru ca este ceva nou, ceva ce nu cunosti, ceva ce descoperi si mai ales daca aveti si multe lucruri in comun ceva care te completeaza. E ca si cum ai primi o bijuterie noua, iti place cea veche deoarece stii cu ce trebuie asortata si cand si cum ti se potriveste mai bine, insa cand primesti alta reprezinta o provocare si cauti tot felul de situatii prin care o poti folosi pentru a straluci mai tare.

Nu trebuie sa te simti exclusa sau data la o parte, acorda-le timp sa se cunoasca, vei vedea ca in curand vei fi reinclusa in planurile lor, plus este si un test pe care prietenia voastra trebuie sa-l treaca si astfel iti vei da seama daca esti doar o piesa de decor sau ceva mai mult. Nu-ti schimba atitudinea, nu deveni mai cicalitoare sau "rea" aruncand replici ce dor doar pentru a-l face pe celalalt sa sufere. Ramai la fel asa cum ai fost tu dintotdeauna. Insa daca te doare foarte tare ce fac ei atunci intreaba-i de ce nu te includ in planurile lor si spune-le ceea ce simti.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu