Dragoste si Sex Relatii

Dulcele- Amar al femeii

O femeie poate trece peste multe greutati, dar niciodata nu poate sa uite ca, desi esti acolo, nu iti pasa de ea,  poate iubi atat de mult, incat sa renunte la tot pentru cel pe care il adora, insa daca acesta o tradeaza, poate sa ii transforme viata in iad.

O femeie suporta multe pentru copii si familie, dar odata ce nu mai este respectata, inima ei se transforma in piatra.

O femeie poate iubi totul in calea ei sau poate transforma totul in scrum.

O femeie poate purta pe buze cele mai dulci cuvinte sau poate sa scuipe venin si sa simti otrava pana in adancul sufletului.

O femeie te poate cuceri cu un zambet si iti poate da cele mai calde imbratisari, dar atunci cand ii arati ca nu prea iti pasa de ea, iti frange aripile si nu te lasa sa zbori.

O femeie nu te poate ierta atunci cand iei in deradere expresia “Te iubesc!”. Azi o spui cu sinceritate si maine o inseli… Durerea ei va fi crunta si vei ajunge sa o simti si tu.

O femeie, atunci cand se simte folosita, nu pleaca, ci vrea sa incheie socotelile si sa fiti chit.

Arma cea mai puternica dintre toate este ignoranta. Cand o femeie te ignora, a spus totul. Inseamna ca nu mai reprezinti nimic pentru ea. Nu conteaza daca esti fericit, daca esti trist, daca iti merge bine sau mai putin bine, totul despre tine devine neinteresant pentru ea.

 

Odata ce ea te ignora, inseamna ca a reusit sa mearga mai departe fara tine in viata ei.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu