Dragoste si Sex Relatii

Dragostea neimpartasita. De ce nu ma iubeste?

Dragostea neimpartasita. De ce nu ma iubeste?Daca am putea sa obligam pe cineva sa ne iubeasca, lucrurile poate ar fi mult mai usoare. Insa micului Cupidon nu-i place sa ne usureze munca. In unele cazuri chiar o complica mai mult decat e necesar.
            In primul rand, trebuie sa stii ca e normal sa intalnesti si persoane in viata care te adora, care te respecta, care tin la tine, te iubesc pentru felul tau de a fi, insa nu sunt si nici nu se vor indragosti de tine.
            Nu trebuie sa iti bati capul sau inima cu aceste situatii, pentru ca dragostea nu e ceva ce poti defini si nici un ceva pe care sa-l poti prinde intr-o cutie; cu atat mai putin poti obliga inima sa iubeasca ori nu pe cineva anume.
            Insa daca te afli prinsa intr-o situatie in care tu iubesti, dar cel peste care se rasfrange aceasta afectiune nu iti impartaseste sentimentele, trebuie sa ai in vedere anumite lucruri:
–          doar timpul iti poate vindeca inima;
–          doar o alta iubire iti va face inima sa traiasca aceleasi sentimente ce acum par ca te inabusesc;
–          trebuie sa ai mult respect pentru tine pentru a sti ca meriti sa ai alaturi pe cineva care sa iti raspunda la sentimente cu aceeasi intensitate;
–          nu iti pierde vremea cautand raspunsuri sau solutii pentru a-l determina sa te iubeasca. Daca el nu simte asta, nimic nu il va putea determina sa simta ce vrei tu.
–          ofera-ti spatiu si distanta pentru a te desprinde de persoana lui. Chiar daca acum dorul te leaga de el, trebuie sa lupti cu tine pentru a te tine departe de o situatie care nu-ti face bine.
 
Nu e vina nici a ta ca te-ai indragostit, nici a lui ca nu este indragostit de tine. Iubirea e unul din putinele lucruri din aceasta lume pe care, pur si simplu, nu le poti controla. Asa cum nu putem sa oprim o tornada in a se desfasura, la fel nu ne putem opri inima din a face alegerile ei.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu