Dragoste si Sex Relatii

Domesticirea unei scorpii


Relatii - Cum sa imblanzesti o scorpie

Uneori noi fetele avem un talent deosebit in a ne transforma la o diferenta de doar cateva minute dintr-o pisica dulce si alintata, intr-o scorpie ce poate scoate fum pe urechi de nervi, gata sa isi infiga degetele in gatul oricarei persoane care a calcat-o pe coada. Iar daca propriul partener este cel ce declanseaza aceasta tornada din sufletul tau atunci e vai si amar de pielea lui care va fi batatorita cu un melesteu. Cand ai in fata ta o femeie gata sa explodeze, sfaturi mele (altfel te va desfiinta complet) sunt:

1. Mai bine taci in prima instanta din gurita pentru ca orice ai spune nu va face decat sa te afunde si mai mult in aceasta situatie neplacuta in care te afli.
2. Nu incerca sa te scuzi … pentru ea in primele minute ale acestui conflict tu esti vinovatul si cel raspunzator pentru suferinta si nervii pe care ea ii simte.
3. Ofera-i timp sa se descarce si sa spuna tot ce are pe suflet, de ce este nervoasa si ce iti reproseaza. IMPORTANT!!! Ai face bine sa si asculti ceea ce ea iti spune prin tipete pentru ca daca te intreaba ceva din ceea ce a spus ea si tu nu stii sa raspunzi pentru ca nu ai ascultat, deja ai capul decapitat si poti sa spui adio la o impacare rapida si bun venit unei nopti foarte lungi.
4. Dupa ce s-a descarcat, incearca pe cat posibil sa ii spui ca ea este totul pentru tine si ca aceasta situatie nu va ramane asa si ca tu vei face ceva in aceasta privinta. Nu cumva sa te bata gandul sa stai ca un mic invalid intr-un colt, parca batut de soarta.
5. Este important sa o atingi, chiar daca ea se fereste de tine, chiar daca iti da vreo palma etc. prinde-o de maini si tine-o in bratele tale, arata-i ca iti pasa de ea, ca vrei ca ei sa ii fie bine, ca vrei ca ea sa te ierte, daca o sa fii un inert atunci vei fi si tratat ca atare.
6. Sa te fereasca careva sa incepi si tu sa tipi la ea ca atunci nu faci decat sa apesi butonul intitulat "URAGANUL", nu faci decat sa provoci si mai tare scorpia din ea acum gata inarmata si pregatita sa te infrunte.

Nu este usor sa faci fata unei femei puse pe cearta, dar tine minte … daca ea este totul pentru tine … atunci un barbat adevarat va ceda, o va asculta, o va privi si o va face sa se simta iubita. Nu te umfla ca un cocos in pene gata de lupta … ea nu este o vecina, un coleg, o amica sau un simplu prieten cu care te poti certa si iti poti impune parerile sau principiile … ea este femeia pe care tu o iubesti, iar asta ar trebui sa insemne totul pentru tine.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu