Familie Relatii

Discutii care trebuie initiate de el!

Discutii care trebuie initiate de el!O femeie isi doreste foarte multe lucruri de la o relatie de viitor, insa trebuie sa fie foarte atenta, ca sa nu para sufocanta sau disperata in a-l "avea" pe el de sot.
Barbatului trebuie sa-i transmiti subtil ce ti-ai dori, ce ar trebui sa faceti, astfel incat el sa aduca anumite subiecte in discutie. Astfel, niciodata nu iti va reprosa ca, din cauza ta, ati ajuns in punctul actual.
Si, in plus, barbatului ii place sa creada ca detine puterea intr-o relatie. De ce sa-l sfidezi, cand poti sa dormi atat de linistita?…
 
Niciodata nu aduce tu in discutie urmatoarele subiecte!
– Fostele iubiri. Sa fim sincere: tu nu vrei sa auzi de ele si, cu atat mai mult, nici el nu vrea sa auda despre fostii tai. E spre binele relatiei voastre sa te faci ca ploua daca aduce subiectul in discutie.
– Viitorul vostru impreuna. Ideal este ca el sa fie cel care incepe sa se gandeasca la cum va puteti cladi viitorul impreuna. Daca va veni de la tine discutia, va crede ca-ti doresti sa-l prinzi sub papuc.
– Mutatul impreuna. Este un subiect tare sensibil! Pana nu se simte pregatit sa faca un astfel de pas, nu e bine sa pomenesti de asa ceva, pentru ca se va simti invadat si va reactiona destul de nepotrivit. Lasa-l pe el sa aduca in discutie topicul.
– Criticile despre corpul tau. De ce ai vrea sa-l faci constient de defectele tale? Nu cred ca-l vei determina sa te iubeasca ori sa te doreasca mai mult. Incearca pe cat posibil sa le maschezi, nu sa i le scoti in evidenta.
– Casatoria. Nu poti lega un barbat cu un lant ca sa-l duci la altar. Poti sa-i insinuezi, poti sa-i lasi indicii. Daca el nu reactioneaza deloc, nici macar nu deschide o discutie cu tine despre asta, e o problema. Ori lasi timpul sa mai treaca, poate ii vin mintile, ori iei taurul de coarne si il intrebi direct: "Ma ceri de nevasta sau nu?”.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu