Dragoste si Sex Relatii

Dimineata… la pranz… si seara


Relatii - Compromisuri in viata sexuala

Oriunde, oricand, dar cu persoana potrivita, sexul poate deveni ca un drog de care devii dependenta. Trebuie sa tii minte ca in ceea ce priveste sexul, calitatea conteaza; degeaba e des daca este total nesatisfacator pentru tine sau pentru el. Sunt momente in care unul poate sa aiba un chef nebun iar celalalt sa se intrebe: “Da’ chiar acum vrei???”, insa daca vorbiti si stiti cam ce va starneste, totul se poate transforma intr-un foc pe care numai voi doi veti sti cum sa il stingeti.

Ingrediente:
Pentru el este simplu: TU. Nu are nevoie de mai mult, decat de tine…dornica si pregatita sa il primesti cu bratele si inima deschisa.
Pentru tine: Femeia are nevoie de mai mult decat doar de EL… doreste si atentia ta, nu doar sa o privesti ca pe o bucata de carne. Are nevoie de o atingere fina, de cuvinte frumoase, de complimente si nu ar strica ca, uneori, sa ii pregatesti si tu o atmosfera pe masura. Nu te costa mult cateva lumanari sau un spumant de baie sau, uneori, doar o simpla floare poate spune foarte multe. Problema apare cand barbatii nu au aceasta rabdare si imediat presupun ca daca tu nu il vrei la pat, inseamna trei lucruri:
– ori ai pe altul;
– ori nu il mai iubesti;
– ori esti doar o scorpie care nu ii intelege nevoile;
Total fals, insa baietii nu mediteaza la fel de mult ca noi si trag concluziile cele mai simple si mai potrivite pentru ei si de aceea riscati sa pierdeti amandoi doar din cauza unor neintelegeri.

Solutia ceea mai potrivita intr-o relatie se numeste compromis, insa trebuie sa fie avantajos pentru amandoi, poti sa vorbesti cu el si sa incerci sa ii "satisfaci" si micile sale fantezii dar si el pe ale tale.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu