Dragoste si Sex Relatii

De Valentines’ Day, Stand up for great love!

De Valentines’ Day,  Stand up for great love! Sexul este mult mai mult decât doar … sex.

Este o aventură excitantă, cu șoapte calde, atingeri ușoare, bătăi puternice ale inimii, vibrații intense, dorințe îndeplinite. Este o experiență puternică care influențează corpul și mintea și vă unește într-un mod în care niciun alt lucru nu o face. Este acel moment unic în care toate emoțiile explodează pentru a da naștere unui sentiment în care te regăsești cu fiecare parte a corpului.

 Suntem în luna îndrăgostiților și Durex te provoacă să ai o atitudine pozitivă față de sex și să iubești asa cum îți dorești. De aceea, de Valentines’ Day, ia și tu atitudine și dă glas dragostei. Meriți totul, așa că nu te mulțumi cu puțin și cere mai mult de la sex: du experiența mai departe și „Stand up for great love!”.
 
Anul acesta, în cadrul campaniei Durex „Stand up for great love!”, Durex sărbătorește dragostea și pasiunea și îi trimite pe cei mai norocoși îndrăgostiți la New York. Înscrierea în campanie se realizează prin achiziționarea unui produs Durex și trimiterea unui SMS la 1824 cu numele locației de unde a fost cumpărat și numărul bonului aferent. Premiile puse în joc sunt: o excursie pentru 2 persoane la New York, 10 cine romantice în doi și 50 de love boxes cu produse Durex pentru o noapte de neuitat. Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe site-ul www.promorb.ro.
 
În plus, pe 14 și 15 februarie, îndrăgostiții sunt așteptați în Baneasa Shopping City la standul Durex pentru fotografii pasionale alături de perechea lor și cadouri surpriză. Fotografiile vor fi afișate pe pagina de Facebook Durex, în galeria Stand up for great love, pentru ca toată lumea să fie martoră iubirii lor. Tot pe Facebook, aplicația „Declarații orgasmice pentru cupluri fantastice” le dă îndragostiților cuvântul pentru cele mai inspirate declarații personalizate de dragoste. Aplicația poate fi accesată la adresa: www.facebook.com/Durex.Romania.
 
 ###
 
Brandul Durex aparține portofoliului Reckitt Benckiser, renumita companie britanică ale cărei produse se comercializează în peste 180 de țări. Durex este marca de prezervative numărul 1 în lume și în România, cu o experiență de peste 85 de ani în dezvoltarea de produse de înaltă calitate și inovatoare destinate îmbunătățirii vieții sexuale. Durex are o gamă variată de prezervative și lubrifianți și are ca misiune nu doar contracepția, dar și oferirea unei experiențe sexuale unice. Datorită poziției de lider pe piață și inovației continue aduse, Durex se bucură de încrederea consumatorilor din întreaga lume în privința siguranței și calității. Pentru mai multe informații despre Durex, vă rugăm să accesați site-ul www.durex.com/ro-RO sau pagina de Facebook: www.facebook.com/Durex.Romania.

Oana Maria

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu