Dragoste si Sex Relatii

Cum sa ii arati iubitului ca iti pare rau !?

Cum sa ii arati iubitului ca iti pare rau !?Cu totii gresim la un moment dat. In relatii este imposibil sa nu faci vreo pozna, pentru ca pur si simplu suntem umani si prostia face parte din natura noastra. Insa ce ne diferentiaza este modul in care reactionam atunci cand gresim.
Unii se prefac ca nimic nu s-a intamplat si ignora cu desavarsire consecintele pe care le-au provocat, unii se simt vinovati si incep sa se balbaie incercand sa isi ceara scuze, iar altii se supara si se bat in piept cu pumnii ca nu ei sunt vinovati, ca totul a fost interpretat gresit si ca ai ceva impotriva lor.

            Insa cand gresesti fata de o persoana pe care o respecti, pe care o iubesti, este absolut esential sa ii arati cat de mult inseamna pentru tine si cat de mult regreti faptul ca i-ai provocat o suferinta, fie ca a fost sau nu cu voia ta.
Etapele spre o impacare de succes:

–         nu iti cere scuze imediat, pentru ca va parea fortat si nesincer; este important sa astepti cateva momente pentru ca lucrurile sa se linisteasca si apoi sa ii spui cat de mult regreti ce s-a intamplat;
–         este important ca el sa aiba toata atentia ta si nu cumva sa-l ocolesti si sa il ignori, mai bine ii gatesti mancarea lui preferata, fie ca iti iese super buna sau doar arsa, nu conteaza, el va aprecia faptul ca incerci sa il impaci;
–         apoi intreaba-l cat poti tu de inocent daca ar fi impotriva sa ii faci un masaj si fa-l sa se relaxeze total si sa uite de orice grija ar avea, iar daca reusesti sa ii scoti orice dram de stres din muschi, cu siguranta esti pe drumul cel bun.
–         dupa ce l-ai facut sa se calmeze, poti incepe sa il starnesti pentru o partida senzationala de sex, in care tu trebuie sa faci toata munca, pentru ca tu ai gresit; el trebuie doar sa fie cuminte si sa suporte „consecintele”. Cel mai dragut moment va fi sa ii soptesti in timpul actului intim cat de mult tii la el si ca ce ai facut a fost o simpla prostie neimportanta si care nu se va mai repeta niciodata.
 
Este absolut lege sa nu va culcati suparati unul pe altul, pentru ca nemultumirea va persista si a doua si a treia zi. Daca nu incercati sa va impacati, o sa va treziti prinsi intr-o serie de conflicte, ce se vor isca de la orice lucru banal doar pentru ca aveti o dezamagire interioara, care devine frustranta si care vrea sa iasa la iveala. Drumul spre o impacare apare din dorinta de a va vedea fericiti, iar persoanele care se iubesc nu vor lasa ca cearta sa persiste.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu