Dragoste si Sex Relatii

Ce te impresionează?

Ce te impresionează?Banii, frumuseţea, hainele, maşina, casa, inteligenţa, farmecul, bunul simţ, sinceritatea, vocea, idealurile, vorbele? Şi aş putea continua enumerarea, lăsându-vă pe voi să bifaţi, să ierarhizaţi, să structuraţi profilul celui care v-ar cuceri definitiv şi irevocabil.
 
Cred că fiecare femeie are în minte o imagine ideală a bărbatului alături de care şi-ar petrece, fără regrete, tot restul vieţii. Întrebarea este dacă în momentul alegerii partenerului ea face compromisuri, trecând cu vederea eventualele nepotriviri cu portretul robot sau preferă să caute în continuare până găseşte o potrivire perfectă?
 
Nu cred în această suprapunere totală pentru că noi, femeile, suntem extrem de pretenţioase şi, de multe ori, dorim în acelaşi individ trăsături contradictorii: tandru dar dur, bun dar rău, visător dar bine ancorat în realitate, artist dar priceput în afaceri.
 
Încăpăţinându-ne să găsim musai un asemenea exemplar, avem toate şansele să rămânem singure. Dar şi dacă ne mulţumim cu mult prea puţin, mai târziu vom cădea pradă frustrării. Soluţia? Să facem aşa încât portretul robot să nu fie prea nerealist, să gândim asupra calităţilor pe care le considerăm absolut indispensabile şi să fim conştiente de defectele pe care sub nicio formă nu le-am putea tolera. Şi, astfel, într-o lume ireală şi complet rece şi lucidă, am avea toate şansele să ne îndrăgostim doar de persoana ideală şi să ne protejăm de suferinţa din dragoste.
 
În realitate, ne îndrăgostim de o mie de ori de persoana nepotrivită până când sufletul pereche, disperat de atâta aşteptare, porneşte el în întâmpinare iar nouă nu ne mai rămâne de făcut decât să-l recunoaştem şi să-l primim în viaţa noastră cu braţele deschise.

foto Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu