Auto-cunoastere Relatii

Ce nu suporti la o prima intalnire?

Ce nu suporti la o prima intalnire?Berbec:– Nu-ti doresti un barbat cu o atitudine aroganta, care nu face decat sa-si enumere realizarile.
 
Taur:– Monopolizeaza conversatiile. Vorbeste despre el, despre trecutul si dorintele lui. Parca totul se invarte in jurul propriei persoane.
 
Gemeni:– Cand e rece si distant, ca si cum ar vrea sa fie in cu totul alta parte, te face sa te simti inconfortabil.
 
Rac: – Se prezinta altceva decat este, lucru evident din vorbele si actiunile lui. Faptul ca incearca sa-si puna o masca nu este atragator deloc.
 
Leu:– Lipsa manierelor te impinge sa dai bir cu fugitii cat ai clipi. Faptul ca se aseaza inaintea ta la masa sau ca te intreaba "Platim jumi-juma, nu?" iti lasa un gust amar.
 
Fecioara:– Se vede ca nu stie sa-si cenzureze cuvintele. Vorbele putin prea dure pentru gustul tau te determina sa te retragi.
 
Balanta: – Ii place sa se dea in spectacol si iubeste sa fie in centrul atentiei. Cum tu nu esti genul de persoana care sa-si doreasca toate reflectoarele indreptate asupra ei, te vei gandi de doua ori daca mai vrei sa-l vezi.
 
Scorpion:– Pentru ca-ti pune intrebari total nepotrivite si indiscrete de la prima intalnire, te simti in pericol si cauti scuza perfecta ca sa pleci.
 
Sagetator:– Critica si sarcasmul nu fac casa buna la o prima intalnire, dar e bine sa stii cu cine ai de-a face. Astfel eviti o a doua nenorocire.
 
Capricorn:– Cel mai mult dispretuiesti un baiat care se plange de toate problemele personale pe care le-a avut sau le are.
 
Varsator:– Daca il loveste cumva gandul de a-si spune parerea despre cum ar trebui, in mod normal, sa fie o femeie, s-ar putea sa te enervezi.
 
Pesti:– Fiind mult prea evident ca e timid si lipsit de incredere, s-ar putea sa te indoiesti de calitatile lui.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu