Dragoste si Sex Relatii

Ce iti ofera un amant?

Ce iti ofera un amant?Fie ca e vorba de fructul interzis, fie de pasiunea mult dorita, nu mai conteaza de ce si cum! Tot ce stii este ca el face acum parte din viata ta!
 
E atat de gresit si totusi… atat de bine. El te "vede" in toata splendoarea ta, nu te judeca nici o clipa, ba chiar te provoaca in fiecare zi sa fii tu insati.
Iti pune atat de multe zambete pe chip si totusi atatea lacrimi pe obraz… Iar in tot acest haos emotional, tu gasesti ceva magic.
 
Ce te tine atat de legata de el?

– Magia momentului cand sunteti impreuna. Siguranta lui atunci cand te imbratiseaza si iti promite intreaga lume doar cu o soapta. Clipa in care gestul lui nebunesc si surprinzator te face sa te simti cea mai apreciata si frumoasa femeie de pe Pamant.

Cand sunteti impreuna, nimic nu conteaza. Grijile, responsabilitatile, nevoile, dorintele, asteptarile, stresul, totul se transforma in scrum. Nici macar ziua de maine nu pare la fel de importanta ca acea secunda petrecuta de voi, in care parca tot universul conspira. Iar atunci cand pasii vi se indeparteaza unul de altul, va ramane un zambet strengaresc.
Actiunile lui ti se par perfecte, te face sa doresti sa traiesti mai mult, sa iubesti mai mult, sa provoci viata sa-ti ofere totul. Prezenta lui, gustul, saruturile iti dau impresia ca esti invincibila. Iti indeplineste visele, fanteziile si ajungi sa te intrebi daca tot ce se intampla este doar un vis.
Fiecare cuvant rostit, oricat de banal, tie ti se pare fascinant. Te trezesti interesata de lucruri care, cu alta ocazie, nici nu ti-ar fi atras atentia, iar acum ti-ai petrece noptile sorbindu-i soaptele.
Privirile pe care ti le trimite pe furis, gesturile lui tandre, toate te fac sa te indragostesti mai mult. Iar atunci cand privirile vi se intalnesc, simti cum picioarele ti se inmoaie, iar timpul sta pe loc. Simpla lui prezenta iti pune sangele in miscare, iar inima imediat incepe sa-ti bata incontrolabil.
 
Corect sau nu? Iresponsabil sau trist? O fantezie construita pe nefericirea altor inimi? Fuga dupa o iluzie? Frustrare? Nesiguranta?
Ce conteaza? Nu suntem noi pusi aici sa fim judecatori, cand suntem doar martori. Fiecare isi traieste viata asa cum crede de cuviinta. Iar astfel de pasiuni, atat de puternice, se sting la fel de repede cum s-au si aprins. De cele mai multe ori, cand dispar din viata ta, iau si o bucata din tine!
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu