Dragoste si Sex Relatii

Ce ascunde barbatul tau?

Ce ascunde barbatul tau?Totul pare perfect intre voi si totusi simti in aer o tensiune ce nu isi are locul. El pare ca se comporta normal, nimic din reactiile lui nu iti denota ca ar fi ceva in neregula, insa instinctul tau iti sopteste ca ceva nu este la locul lui. Il vezi posomorat, ca si cum ceva ii ingradeste sufletul. Acum insa trebuie sa iei tu o hotarare. Vrei sa descoperi ce ascunde sau mai bine lasi totul in aer si astepti momentul sa treaca de la sine, sperand ca lucrurile vor reveni pe un fagas normal?

            Daca ai meditat suficient incat sa realizezi ca nu poti lasa lucrurile sa ramana asa, atunci este momentul sa treci la atac.
            Observi ca incearca sa iti evite intrebarile schimband brusc subiectul sau pur si simplu nu mai acorda prea mult timp doar pentru voi doi, fie tinde sa fiti cu mai multe persoane, fie inventeaza pretextul ca vrea sa va uitati la un film sau chiar ca vrea sa gateasca sau ca are treaba, fie vesnica scuza "sunt obosit, vorbim mai incolo". Aceasta dorinta a lui de a te evita nu este un semn bun, pentru ca inseamna ca ce ascunde te priveste personal, pentru ca stie ca daca iti va spune te va supara foarte tare si de aceea prefera sa se prefaca ca nimic nu se intampla si ca totul este doar in inchipuirea ta.
            Pot fi mai multe metode in care il poti face sa iti spuna ce se intampla:
–          fie il prinzi la un colt, incepi sa tipi la el si il exasperezi cu intrebarile si cu insistentele si il sufoci atat de tare, incat sa cedeze si sa iti spuna odata, doar pentru a te face sa incetezi sa il mai bati la cap; iar cum noi, fetele, avem un stil aparte de a ne scoate iubitii din minti, cu siguranta poti scoate ce vrei de la el;
–          poti sa organizezi o iesire unde sa fiti doar voi doi, singuri, intr-o atmosfera linistita, calma, fara sa va deranjeze nimeni, unde poti aduce in dicutie, in momentul prielnic, faptul ca il simti distant, ca ceva nu ti se pare in regula si ca il simti impovarat, ca vezi in ochii lui ca ceva nu este asa cum trebuie; daca el in continuare e tacut sau iti spune ca nu este momentul sa vorbiti, spune-i ca orice ar fi, ai prefera ca adevarul sa il afli de la el si nu de altcineva, ca oricat de dur sau de urat ar fi, tot mai bine este sa auzi de el ce s-a intamplat.
–          cand vine vorba de a ascunde adevarul, cel mai slab moment al lui este in timpul actului sexual, cand garda sa este jos, cand reactiile lui sunt mai lente; total nepotrivit momentul, insa punandu-i intrebarea exact cand mai putin se asteapta, vei avea parte si de o reactie reala, din care vei putea ghici adevarul, chiar daca el nu vrea sa raspunda la intrebarea ta.
 
Indiferent de metoda pe care o folosesti, trebuie sa fii impacata cu gandul si constienta ca sunt sanse mari ca raspunsul lui, sa iti provoace o durere crunta. Posibil ca totul sa fie doar un lucru banal, care sa nu va afecteze relatia sub nici o forma sau poate sa o zdruncine atat de tare, incat stalpii de sustinere sa se prabuseasca sub privirea ta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu