Dragoste si Sex Relatii

Barbatul cum iubeste?

Barbatul cum iubeste?Barbatii, o specie aparte! Ne chinuim o viata intreaga sa-i intelegem, sa-i completam, sa incercam sa fim pe aceeasi lungime de unda cu ei, iar in unele cazuri, chiar sa-i schimbam! Un lucru, insa, e sigur: un barbat nu se schimba daca nu vrea! Poti sa-ti canalizezi toata energia si timpul pentru a-l transforma in altcineva, tot degeaba. Mai degraba va prefera sa te schimbe pe tine, decat pe sine.

Si totusi, fara ei, fara nebunia lor masculina, fara stilul lor de a te face sa-ti pierzi mintile, fara puterea lor de a te ocroti, viata nu e la fel!

Barbatul iubeste!

Barbatul te poate iubi atat de mult incat renunta la tot numai ca sa te aiba langa el. Este dispus sa te asculte, sa te urmeze orbeste, atat timp cat il asiguri ca el e sufletul tau pereche. Isi poate pune inima la picioarele tale, cu riscul ca tu sa o calci, sperand ca o vei lua de jos si o vei aseza langa inima ta.

Poate iubi nebuneste, patimas si pe viata atunci cand stie ca tu esti aerul pentru el; ca tu esti ceea ce si-a dorit si a visat; cand stie ca se trezeste inaintea ta doar pentru a-ti urmari somnul lin. Te iubeste atat de mult, incat e in stare sa-ti ierte si cele mai mari greseli. Te iubeste intr-atat de mult, incat te accepta asa cum esti – naiva, rasfatata, incapatanata, dornica de lupta, puternica –, doar sa-l lasi sa intre in viata ta.

Barbatul poate iubi o luna, o zi, o noapte! Te poate face sa te simti unica si-apoi, intr-o clipa, sa-ti intoarca spatele, sa-ti zambeasca si sa-ti spuna ca doar atat ti-a putut oferi din timpul lui! Un barbat te poate iubi o noapte cu cea mai mare pasiune, iar a doua zi sa plece din patul tau, pastrand doar o amintire undeva, in albumul sau, fara a simti vreo remuscare sau indoiala! Pentru acel moment, el este dispus sa-ti ofere totul, insa doar si in acel moment.

Barbatul poate iubi trei femei simultan, cu aceeasi intensitate, cu aceeasi pasiune, dar sa nu-i ofere nici uneia chiar totul. Le poate promite, le poate jura, le poate proiecta un viitor de basm daca asta isi doresc, insa nu se va schimba si nu va renunta la ceea ce este el doar pentru a le face pe ele fericite.

Da, un barbat poate iubi mai multe femei deodata si le poate minti foarte bine. Un barbat se poate oferi pe sine, dar nu-si va da niciodata inima decat atunci cand va dori. Iar acest lucru se intampla rar si doar o singura femeie o va avea!

Barbatul va iubi multe corpuri de femei, dar se va indragosti doar de o singura inima. Va iubi cu patima trupul gol al uneia, dar nu si inima. Poate ca esti sau poate ca nu esti sufletul lui pereche. E ca o loterie, dar trebuie sa stii cand sa renunti si sa pleci.

Ce stiu sigur este ca, atunci cand un barbat te vrea, te iubeste cu adevarat, tu esti cea pe care o vrea, o spune, o dovedeste, lupta pentru tine si iti confirma prin fapte – nu prin vorbe – ca tu esti regina inimii lui!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu