Dragoste si Sex Relatii

A fost infidel. Cum mergeti mai departe impreuna?


Relatii - Cum faci in cazul unei infidelitati

Stim prea bine ca viata nu este un basm si se intampla lucruri care ne dor, care ne lasa cicatrici adanci ce nu mai pot fi vindecate oricat am incerca. Iar cand cel pe care tu il respectai si i-ai fi oferit totul iti inseala increderea si inima simti ca iti fuge podeaua de sub picioare. Cum poti vindeca o inima ce a fost ranita de cel pe care il iubeai si in acelasi timp sa ramai impreuna cu acesta?

1. Inainte de a face o alegere trebuie sa vezi bine in inima ta daca il mai iubesti sau daca tradarea lui a sters orice sentiment care ar mai fi putut exista. Daca insa il mai iubesti si stii ca vrei sa lupti pentru a fi impreuna atunci iarta si ofera inca o sansa pentru voi.

2. Pentru ca relatia sa mearga din nou el trebuie sa iti recucereasca increderea, dar si inima si trebuie sa iti arate ca lupta pentru tine, dar si pentru relatia voastra.

3.Nu readuce merem aminte de faptul ca el a gresit, nu il cicali in fiecare zi pe aceasta tema, e constient de greseala facuta, nu trebuie sa ii readuci aminte in orice clipa.

4.Da-i o lectie, fa-l sa lupte pentru tine, arata-i ce ar putea pierde daca nu va sti cum sa tina comoara langa el. Daca il vrei cu adevarat … nu il alunga de langa tine ci determina-l sa te vrea atat de mult incat sa nu poata trai o zi fara tine.

5. Nu il bate la cap cu intrebari de genul… cine a fost? …a fost mai buna decat mine? …te mai gandesti la ea? Asa ceva nu trebuie sa existe in vocabularul tau chiar daca sunt prezente in mintea ta, crede-ma este mai bine sa nu stii si in plus trateaza situatia ca si cum cealalta persoana a fost doar o carpa de care s-a folosit si atat.

6. Munciti impreuna pentru voi, iesiti mai des, incercati lucruri noi, calatoriti impreuna, redescoperiti-va.

Din pacate, cand iubesti exista o sansa sa si suferi si da, uneori suferim foarte mult, iar uneori ne vindecam si invatam sa iubim din nou fie ca este vorba de aceeasi persoana sau de alta. Insa mereu trebuie sa ai in minte faptul ca ai luptat pentru ce ai vrut ca nu cumva sa ramai cu indoiala ca ce ar fi fost daca… . Din pacate avem o singura viata si nu avem sansa de a ne reintoarce inapoi pentru a corecta alegerile facute.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu