Dragoste si Sex Relatii

6 gesturi care netezesc drumul spre inima unei femei

6 gesturi care netezesc drumul spre inima unei femeiInima femeii nu stie exact ce vrea decat in momentul in care este pusa in fata unor situatii care o fac sa te aprecieze mai mult, care o determina sa-ti duca dorul, sa-ti simta lipsa. Si atunci bataile inimii devin mai puternice la vederea ochilor tai.

 1. Un cadou neasteptat intr-un moment in care ea nu credea ca-l va primi, cu atat mai putin din partea ta. Deci nu astepta sa fie ziua ei, sa vina Mos Craciun sau Sf. Valentin pentru a-i oferi ceva deosebit.
 
2. Arata-i respect. Cand te duci la restaurant, deschide-i portiera masinii, invata sa-i tragi usor scaunul inainte de a se aseza si nu uita ca, indiferent de ce spune, apreciaza gestul tau de a-i oferi flori.
 
3. Complimente de genul "Esti frumoasa in seara asta!", "Imi place foarte mult cum vorbesti / gandesti!", "Te respect foarte mult pentru modul in care reusesti sa te descurci!" etc. ii arata cat de mult o apreciezi.
 
4. Invata sa o asculti. Este arma secreta a inimii unei femei. Daca reusesti sa asculti ce iti spune, fara sa intervii, fara sa-ti dai cu parerea, ci, pur si simplu, sa o lasi sa vorbeasca si apoi de-abia dupa aceea sa adaugi ceva, vei atrage si mai mult simpatia ei.
 
5. Flirtul. O atingere gingasa, o privire calda, cateva apropouri evidente etc. sunt necesare, pentru ca altfel risti sa duci relatia la nivel de prietenie, lucru care trebuie evitat daca tu vrei o relatie.
 
6. Fat-Frumos. Femeia se uita cu atentie la barbatul de alaturi, ii studiaza stilul vestimentar, unghiile, pantofii, daca i se revarsa burtica peste curea sau daca miroase neplacut.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu