Fashion Shows Moda

“Wonder Lolita” by Maria Dana Simion

“Wonder Lolita” by Maria Dana Simion“Wonder Lolita” este un brand tanar, înfiintat de Maria Dana Simion in Bucuresti, în anul 2009, un brand care se remarca printr-o combinatie perfecta de romantism si inocenta copilareasca.
 
Activitatea Mariei Simion in moda a inceput prin cateva colaborari cu o prietena care avea deschis un mic atelier. Acolo mergea cu ideile, schitele si materialele, iar prima sa creatie a fost un sacou cu puternice influente rococò, care in continuare este unul dintre cele mai bine vandute produse ''WonderLolita'', datorita detaliilor.
 
Atunci cand creeaza, designerul Maria Simion are drept obiectiv conturarea unei lume de basm, pe care vrea sa o impartaseasca si femeilor care ii poarta hainele, iar numele de "Wonder Lolita" a fost ales avand ca sursa de inspiratie "Alice in Tara Minunilor".
 
Brand-ul "Wonder Lolita" a ajuns si la Milano, invitatia fiind lansata de Business in Fashion Milano, cea mai mare comunitate fashion din lume, ce intruneste nume importante din industrie, precum Elena Scotti (Costume National), Giuseppe Ceccarelli (redactor Vogue), Romina Toscano (director Dmoda). Maria Simion este primul designer roman acceptat in aceasta comunitate si si-a expus creatiile in cadrul Festivalului de Cinema Milano 2011.
 
"Wonder Lolita" se adreseaza femeilor care aleg sa fie naturale, senzuale si interesante, dar fara sa isi piarda din inocenta. („Pentru mine provocator nu inseamna sa arati cat mai multa piele, ci sa ai un stil vestimentar care sa ii determine pe cei din jur sa faca un pas inapoi!” – Maria Simion.)
 
Atuurile tinutelor "Wonder Lolita" sunt originalitatea si faptul ca acestea sunt create in numar limitat, aproape exclusiv. Una din caracteristicile brandului este atentia la detalii, iar finisajele creatiilor sunt de o calitate ireprosabila.
 
"Wonder Lolita" este la cea de a patra colectie, intitulata sugestiv "Untold Story", aerul de mister fiind subliniat prin dialogul texturilor si al cromaticii utilizate: pene de paun, dantela, piele, nuante stralucitoare de auriu, verde, albastru, maro si negru. Epoca victoriana este o permanenta inspiratie pentru Maria Simion, insa colectia ''Untold Story” a fost insufletita chiar de momente desprinse din viata designerului, pornind de la ideea ca femeile nu trebuie sa renunte sa viseze si sa lupte, indiferent cat de grele ar fi incercarile prin care trec. Maria Simion a incercat sa dea acestei colectii o interpretare personala a deceptiei si fericirii, a dezamagirilor, determinarii, si a succesului.
 
 
Atelierul Wonder Lolita este cea de a doua casa a Mariei acum, ea amenajand spatiul in asa fel incat orice femeie care ii trece pragul sa se simta ca intr-o lume de poveste. Hainele create de Maria pot fi gasite in showroomul din Bucuresti, B-dul Magheru 35, ap 36, etaj 3, sau pot fi comandate de pe site-ul designerului, www.wonderlolita.ro. De asemenea,
creaţiile "Wonder Lolita" sunt disponibile prin intermediul magazinului de brand din centrul comercial Iulius Mall Iasi si a boutique-urilor din Milano si Amsterdam.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu