Moda Sugestii

Vestimentatia femeilor in varsta poate fi adusa usor la cerintele modei zilei

Vestimentatia femeilor in varsta poate fi adusa usor la cerintele modei zileiDin cauza obstinatiei cu care creatorii de moda aleg sa isi gandeasca colectiilor dansilor mai ales pentru femeile tinere si suple, nu este deloc simplu pentru o femeie mai in varsta sa isi pregateasca o garderoba in pas cu moda, multe astfel de femei riscand sa para desuete sau nepricepute doar pentru ca aleg sa poarte cu mare curaj unele obiecte vestimentare din gama celor adresate exclusiv "frumoaselor" zilei.

Plusand la capitolul eleganta si rafinament, femeile in varsta pot totusi face o treaba minunata din punct de vedere vestimentar, ele putand opta doar pentru anumite propuneri stilistice pe care sa le selecteze cu mare atentie din oferta impresionanta cu care ne bombardeaza sezon de sezon casele de moda din intreaga lume.

Mai mult decat in cazul tinerelor, femeile in varsta trebuie deci sa fie intotdeauna la curent cu toate noutatile din lumea modei, in acest mod si nu altfel ele putand reusi sa faca alegeri inspirate pentru garderoba lor, asa cum ar putea fi, de exemplu, colectiile retro care trimit la gloria anilor '40 sau '60 ori ultimele propuneri ale designerilor pentru stilul clasic, mereu la moda si totusi mereu in schimbare.

Probabil ca cel mai important aspect pentru o femeie in varsta atunci cand vine vorba despre vestimentatie il reprezinta croiala optima a hainelor sale, o imbracaminte care se potriveste ca turnata pe trup fiind intotdeauna si o imbracaminte de succes chiar si atunci cand este adresata mai ales persoanelor tinere si nu celor mai in varsta.

In al doilea rand, arta purtarii hainelor cu o atitudine pe masura face iarasi diferenta intre o imbracaminte oarecare si o alta de mare clasa, femeile in varsta reusind adesea sa para mai tinere decat in realitate doar pentru ca ele au invatat cu timpul sa poarte la superlativ hainele cu care sunt imbracate. Cu o talie marcata placut si niste picioare bine puse in evidenta, sansele de succes sunt maxime, nu putine femei reusind astfel fara mari probleme sa ramana in pas cu moda prin adoptarea unor mici compromisuri.

Lenjeria mulata, destinata ascunderii imperfectiunilor trupului, este o foarte buna optiune pentru orice femeie mai in varsta, in acest mod reusindu-se nu doar crearea unei iluzii placute, dar promovandu-se si o modelare treptata a corpului feminin. Alegeri inspirate exista deci pentru toate femeile, dar cele mai in varsta ar trebui sa mizeze mai mult pe eleganta si rafinament, ignorand tendintele futuriste ale modei care nici macar nu sunt menite sa dureze decat daca se inscriu fericit tot la eternul clasic al formelor si culorilor.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu