Fashion moments Moda

Weekend italian: Cazati la 1500m

Weekend italian: Cazati la 1500mCabane la inaltimi de peste 1-2000m tot gasesti in varf de munte. Dar un hotel cu de toate, cu prosecco inainte de cina si piscina outdoor cu apa minerala calda mai greu.

Dar cum italienii au de toate, au si , un hotel design, in spirit ecologic si complet integrat in cadrul sau natural, pe o culme de munte, la 1500m, cu vedere la crestele stancoase ale Dolomitilor. Stilul sau este unul minimalist, din materiale organice, perfect integrat in natura inconjuratoare. Fiecare camera a hotelului iti ofera privelisti catre culmi muntoase, fie catre muntele Vigilio, fie catre Dolomitii inconjuratori.

Ziua la Vigilius incepe cu un mic dejun delicios, cu branzeturi locale si mere din livezile ce brazdeaza satul Lana, de la poalele muntelui.

Apoi poti alege sa participi la o clasa de yoga sau gimnastica, sau, daca esti doar in cautare de relaxare, sa te balacesti in cele 3 piscine sau sa stai la soare pe terasa cu sezlonguri rosii. Pe drumul spre SPA, unde poti sa iti programezi si un masaj, vei trece pe holuri…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu