Fashion moments Moda

Calatorii cu copiii: Un weekend la Zaga Zaga Resort

Calatorii cu copiii: Un weekend la Zaga Zaga ResortDe cand am vazut prima poza cu un bungalow cochet, pe malul apei printre salcii, de la Zaga Zaga Resort, o aparitie noua in peisajul turistic romanesc, am stiut ca vreau sa mergem cat mai repede sa experimentam dormitul in delta Siretului.

Si ocazia a venit intr-un weekend fierbinte la sfarsit de august. Am ajuns pe inserat, am admirat lacul in care se reflectau beculetele colorate agatate de jur imprejur, si la cherhana ne-am oprit direct, pentru sturion si pastrav, pe plita sau pane, din ferma lor proprie.

Sambata a inceput la Aventura Park din complex, pe trasee printre copaci. Cei mici cocotati pe funii, si noi, cei mari, ajutindu-i. Copiii peste 5 ani si 110cm s-au distrat grozav, insa cei mai mici au cam suferit de plictiseala, nefiind amenajat nimic de joaca pentru ei in vecinatatea traseelor. Sper ca vor remedia acest lucru, erau multi parinti, cu piticii lor, care se plangeau de acest lucru.

Traseele ne-au ocupat, la umbra, mai bine de jumatate de zi, si dupa a urmat un praz rapid la aceeasi cherhana (singura sursa de mancare in zona – nu ar fi rau un meniu mai variat totusi).

Apoi ne-am retras in bungalow-urile noastre la un pic de odihna. Am avut o casuta chiar pe apa, cochet/minimalist decorata, cu geamuri mari cu vederi catre canalele cu stuf ca in povesti, cu un pat dublu jos, si o mica mansarda cu inca un pat, pe…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu