Fashion moments Moda

Versace pentru H&M

Versace pentru H&MStire fierbinte am azi pentru shopaholicele de peste tot. In ciuda faptului ca Donatella anunta acum cativa ani ca brandul Versace nu isi doreste colaborari cu magazine cu preturi mici, totusi se pare ca s-a razgandit. Si vom avea o colectie limitata Versace pentru H&M, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Colecţia va oferi produse pentru femei şi bărbaţi alaturi de o selecţie de articole pentru locuinţă. Aceasta va fi disponibilă începând cu 17 noiembrie în aproximativ 300 de magazine din întreaga lume, precum şi online. De asemenea, Donatella Versace a creat o colecţie pre-primavară pentru H&M care va fi disponibilă incepand cu 19 ianuarie, exclusiv in ţările cu magazine H&M online.

„Sunt foarte încântată să colaborez cu H&M şi să am ocazia să mă adresez publicului lor larg. Colecţia va fi chintesenţa Versace, perfectă pentru H&M şi pentru fanii Versace de pretutindeni,” declară Donatella Versace.

„Versace este una dintre cele mai importante mărci din timpurile noastre, iar colecţia lor pentru H&M va fi spectaculoasă şi plină de strălucire – tot ceea ce reprezintă Versace. Donatella Versace împărtăşește cu noi c…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu