Fashion moments Moda

H&M All for Children

H&M All for ChildrenÎn luna septembrie, H&M va sprijini UNICEF/iniţiativa All for Children printr-o colecţie specială de îmbrăcăminte modernă şi atractivă pentru copii. Aceasta va fi disponibilă în 160 de magazine din toată lumea, cât şi online, iar 25% din toate vânzările colecţiei All for Children vor merge direct către proiectele UNICEF de promovare a drepturilor copiilor la educaţie şi protecţie în comunităţile vulnerabile. H&M şi UNICEF au lansat iniţiativa All for Children în noiembrie 2009. Acesta este un proiect pe cinci ani, susţinut de H&M printr-o donaţie de 40 de milioane SEK (4,5 milioane USD), care acum va fi extins de la comunităţile din sudul Indiei la sprijinirea copiiilor din Bangladesh.

Colecţia H&M All for Children cuprinde articole clasice vesele, pe care atât părinţii, cât şi copiii le vor adora. Delicateţea detaliilor şi atenţia pentru design se regăsesc în această colecţie ca în orice colecţie de modă, aceasta fiind totodată concepută special pentru copii.

Colecţia All for Children este creată pentru a fi multifuncţională, deci articolele pot fi combinate, asortate şi purtate pe tot parcursul sezonul…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu