Moda Tendinte

Trend alert: Gandeste in extreme


Pantaloni super evazati, fuste ultra-mini, tocuri ametitor de inalte si rochii maxi – sezonul acesta este despre extreme.

Insa ca orice dus la extrem, trebuie abordat cu grija pentru a sfarsi prin a avea un outfit reusit.
Regula numarul 1 este cea din totdeauna: nu abuza prea mult de "extreme". Si poarta ceea ce ti se potriveste. Rochiile maxi sau tocurile ametitor de inalte nu se potrivesc oricui.

Ai picioare… voluptoase? Atunci probabil fustele ultra-mini este mai bine sa ramana pentru tine in vitrinele magazinelor. Insa daca inaltimea iti permite, poti alege o rochie maxi, pana in podea, combinata cu niste cercei-candelabru deosebiti.

Ai peste 1.75 inaltime? Esti probabil o norocoasa, insa tocurile platforma de 20 de cm sigur nu sunt pentru tine, risti sa complexezi multi barbati in jur in acest fel. O rochie fluida, maxi, sau pantalonii super evazati vin insa foarte bine pe formele tale longiline.Combina o astfel de pereche de pantaloni cu o geanta plic intr-o culoare vie si cu o camasa semi-eleganta, pentru un look de milioane.

Din contra, esti… miniona? Pantalonii super evazati sau rochiile maxi s-ar putea sa nu fie o idee prea buna, riscind sa iti creezi o silueta nu tocmai cum iti doresti. In schimb o fusta mini, croita lalea, cu o pereche de tocuri inalte pot fi exact ceea ce iti trebuie pentru a da iluzia unor centrimetri in plus. Alege fusta intr-o culoare puternica, de exemplu un albastru stralucitor, si pantofi nude, pentru a da impresia de picioare lungi. Bluza neaparat insa trebuie sa fie nu foarte decoltata.

foto © Northfoto

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu