Fashion moments Moda

O vara in culori vesele: Matthew Williamson pentru H&M


Matthew Williamson for H&M Matthew Williamson isi inscrie numele intr-o lista celebra, alaturi de Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli sau Stella McCartney, prin lansarea unei colectii limitate pentru lantul suedez H&M.

Ca si la lansarile precedente, cretiile britanicului Matthew au fost in numar limitat, si la doar anumite magazine H&M. Iar tot ca si pentru colectiile precedente, fashionistele de pretutindeni sau strans cu ore bune inainte de deschiderea magazinelor, stand la coada pentru a putea prinde macar o haina purtind eticheta Matthew Williamson for H&M.

Colectia a continut cateva rochii in stilul inconfundabil Matthew Williamson, debordind de culori vesele si imprimeuri deosebite. Piesa tematic central a fost pana de paun, folosita atat ca broderii pe cardigane in culori vii, cat si pentru medalioane sau ca element de inchidere al gentilor plic in nuante hipnotizatoare de verde si bleu. Una din cele mai dorite piese a fost un sacou albastru stralucitor, completat de o pereche de pantaloni din acelasi material. Insa jacheta de piele, intr-o nuanta calma de gri maroniu, cu fermoare aurii avind desenate pe capete pene de paun a fost cea care s-a vandut instant, aproape la cateva secunde de la deschiderea magazinului.

Colectia a fost completata de un tricou cu fluturasi delicati si de cateva topuri in culori vii precum galben sau roz. La capitolul accesorii, Matthew Williamson a mai creat 2 curele, una intr-un roz fosforescent, si una neagra, cu tinte, ce amitea de o tinuta celebra a lui Carrie in Sex and the City.

A doua jumatate a colectiei va fi lansata pe 14 mai, de data aceasta in toate magazinele H&M si va contine haine de vara, o extinsa selectie de costume de baie in aceleasi culori vii favorite ale lui Matthew Williamson, dar si, in premiera pentru designer, cateva outfit-uri pentru barbati.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu