Fashion moments Moda

Travel with toddlers: Weekend la Acacia Village

Travel with toddlers: Weekend la Acacia VillageIn weekendul alegerilor am decis sa facem o excursie undeva in apropiere de Bucuresti. Si cum de curand aflasem de Acacia Village, un complex hotelier situat in Giurgiu, la aproximativ 40m de Bucuresti, nu am ezitat sa rezervam.

Am ajuns intr-o zi friguroasa de toamna, dar Acacia este o destinatie buna pentru vreme rece (desi eram singurii clienti, si cei de acolo ne-au spus ca vara sunt plini insa). Am rezervat un bungalow, ultra spatios, cu 2 camere si o terasa mare. Aveam chiar si un semineu, si am fost bineveniti cu Yuki (nu in multe locuri in Romania esti primit cu catelul cu bratele deschise). Ii pusesera chiar si o carte de povesti lui Lucas, cu Pisicile Aristocrate, care a fost bine venita si apreciata de micul shopaholic.

Am ajuns vineri seara, si masa nu a intarziat sa apara. Am mancat in cele 2 zile la Acacia cat pentru o saptamana, dar nu ne-a parut rau, totul era delicios. A doua zi de dimineata, dupa un mic dejun ultra consistent, am pornit la explorarea domeniului. Intai Yuki si Lucas au facut cunostiinta cu paunii:

Iar apoi am facut turul fermei de animale.

Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu