Moda Sugestii

Pantofii stilleto, eleganti si gratiosi

Pantofii stilleto, eleganti si gratiosiMulte dintre noi avem un pantofar enorm, cu zeci de perechi de pantofi, cizme, botine, sandale, ghete, toate in zeci de infatisari si modele. Parca nu ne mai saturam sa ii admiram, sa ii probam si sa mergem gratiosi la petreceri cu ei.
 
Exista o pereche de pantofi care intotdeauna ne salveaza: stiletto. Astazi ne trezim cu dorinta de a purta o bluza larga si blugi skinny? Pantofii in acest stil ne salveaza. Bluza mulata si blugi boyfriend? iarasi aceste minunatii de pantofi ne salveaza, la fel si in cazul unei petreceri high class, un pantof stiletto, elegant, ori de o culoare care sa sa nu iasa mult in evidenta ori ce poarta o culoare curajoasa, ofera rafinitate piciorului si o eleganta deosebita. Si de ce sa nu recunoastem, ne inalta mult si lasam si impresia ca suntem mai slabute.
 
O nunta? Petrecerea burlacitelor? Cu o rochie vaporoasa la cununia civila si un stiletto coral curajos putem fi in pas cu moda. Seara la petrecere, o rochie eleganta si un stileto negru, care ne face o glenza perfecta ne ajuta sa facem o seara perfecta in care o sa dansam si o sa petrecem.
 
Petrecerea burlacitelor este o petrecere importanta pentru orice grup de fete, un moment marcat de veselie si emotie. Imbracaminte sexy, machiaj curajos si mergem la petrecere, iar decorul perfect este conturat de pantofii ideali care ne crea decorul perfect printre sampanie, cadouri si fotografii.
 
Pantofii Standard Shoes contureaza o tinuta sexy, frumoasa, interesanta si care te scoate din anonimat. Aici gasim cele mai interesante modele, cele mai frumoase perechi si sigur nu plecam fara sa plasam o comanda.
Suntem pregatite mereu sa stralucim!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu