Fashion moments Moda

Travel with kids: O saptamana in insula Sao Miguel din arhipelagul Azores

Travel with kids: O saptamana in insula Sao Miguel din arhipelagul AzoresS-a incheiat 2017, si posibil cea mai frumoasa destinatie de anul acesta a fost Sao Miguel, insula cea mai mare (si capitala) arhipelagului Azores, regiune autonoma a Portugaliei. Am fost in Azores intr-o vacanta prelungita de 1 iunie, cu copiii, si am prins o vreme perfecta de explorat intreaga insula.

Ne-am impartit cele 6 zile in Azore in 3 directii, dar am pastrat o singura insula (nu ca ni s-ar fi parut singura interesanta, din cele 9 cate are arhipelagul, ci din contra, pentru ca ni s-a parut cu prea multe lucruri de neretat, asa ca nu am avut cum sa inghesuim inca una in putinul timp avut la dispozitie.

Deja ma chinui cum sa planuiesc o noua vizita in Azores in 2018, pe alte insule insa de data aceasta…). Am stat 2 zile pe coasta, 2 zile in Furnas, un orasel in mijloc de vulcan, si 2 zile in capitala Ponta Delgada. Cu greu m-as putea decide unde si ce a fost mai frumos!

Am sosit seara tarziu in Azore, dupa un zbor cu intarziere de vreo 2 ore, asa ca la inceput nu am vazut nimic pe drumul inspre hotel. Totul parea intunecat si nu a fost ceva sa ne impresioneze. Insa insula mirosea intr-un fel aparte, o combinatie de apa de mare sarata cu cele mai dulci flori, unul din…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu