Fashion moments Moda

Asia in 2: Railay beach, poate cea mai frumoasa plaja din Thailanda

Asia in 2: Railay beach, poate cea mai frumoasa plaja din ThailandaPlimbari pe plaje frumoase e unul din hobby-urile noastre. Dar cred ca toate pe care am fost pana acum au fost intrecute de Railay Beach, Krabi, unde am poposit pentru 2 nopti in timpul turului nostru prin Thailanda.

Railay Beach este la capatul unei peninsule muntoase si stancoase, care desi unita, nu poate fi ajunsa decat cu barca, la capatul unui drum de aproximativ 15 minute din Krabi. Am ajuns putin mai devreme in port, si am stat jumatate de ora la terasa, sa admiram coloratele barci de pescuit traditionale.

Railay Beach nu este o singura plaja, ci plaje gasesti in mai multe parti ale peninsulei, de-a lungul lor gasindu-se restaurante si hoteluri.

Noi am stat la un resort de casute (pavilioane), Rayavadee, situate intre copaci desi, si unde, in fiecare dimineata am fost trezite de maimutele care isi faceau antrenamentele matinale la noi pe acoperis.

Desi vremea a fost ploioasa tot timpul petrecut pe Railay, acest lucru nu ne-a descurajat in niciun fel, si ne-am petrecut…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu