Moda Sugestii

TENDINTE DE TOAMNA –IARNA 2014/2015

TENDINTE DE TOAMNA –IARNA 2014/2015Prima tendinta a acestui anotimp pune accent pe buze, si nu orice fel de buze, ci cele visinii. Recomand ca in momentul alegerii unui ruj rosu, obligatoriu sa tineti cont de nuanta naturala a buzelor.
 
Urmatoarea oprire o facem asupra ochilor, care vor fi machiati in culori dramatice, indraznete ; trebuie să avem obligatoriu in trusa personala un eyeliner si un creion dermatograf, pentru ca toamna asta se poarta negru.
 
Smokey eyes in nuante pamantii,metalice, machiaj cat eyes , aspect gothic, anii ’70 sau hippie sunt doar cateva dintre tendintele din toamna aceasta.
Blush-ul ofera prospetime si se alege de asemenea, in functie de nuanta naturala a buzelor.
 
Bronzer-ul se aplica ca si cum ar cadea raze de soare, inclusiv pe gat, iar rimelul este colacul de salvare (da o deschidere mai mare a ochilor si oricum se poarta gene lungi şi dese) si… SOC ! se aplica..neglijee, se poarta gene incarcate excesiv, dupa cum spuneam.. dramatism.
 
Recomandarea este fiti la maxim de indraznete, la ochi sa va jucati cu nuantele toamnei, sa folositi eyeliner pentru ca acum pe sfarsit de an, accentul se pune excesiv pe make-ul spectaculos al ochilor.
Tendinta care nu se demodeaza indiferent de vreme tine de hidratarea si ingrijirea tenului.
 
Mai multe sfaturi si idei : https://www.facebook.com/makeupbymanghel

Anghel Madalina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu