Moda Tendinte

Tendinte coloristice in vestimentatia anului 2010


Moda-vestimentatie - tendinte 2010 - culori la moda

Am o prietenă care spune că, atunci când se îmbracă în ceva roşu, simte cum îi creşte încrederea în sine, este mai plină de optimism. Aşa o fi, nu contrazic, pentru că nu am făcut experimentul niciodată, căci nu am nimic roşu în garderobă, nefiind tocmai culoarea mea preferată.

În 2010, însă, va trebui să adaug această notă coloristică la vestimentaţia mea, căci roşu este culoarea forte pentru moda acestui an. Sunt valabile toate nuanţele de la portocaliu, la roşu aprins şi până la violet, materialele puse în prim plan fiind dantela şi satinul. Stând şi analizând, ne dăm seama că anul acesta este anul feminităţii, al pasiunii şi al senzualităţii şi, de ce nu, al eleganţei mai presus de toate.

Dacă nu eşti însă suficient de pasionată de tendinţe încât să porţi roşu, fie că îţi place fie că nu, te anunţ că, alegând bej, kaki, gri sau galben, respecţi trendul fără probleme. Vestea proastă vine pentru iubitoarele de negru, care este înlocuit în 2010 de bleumarin.

Culorile amintite mai sus nu vizează doar articolele vestimentare ci şi accesoriile, mai exact genţile care rămân supradimensionate dar mai vesele, mai stridente.

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu