Moda Sugestii

TAMARA DESIGN lanseaza colectia IN THE MOOD 4 VALENTINE’S

TAMARA DESIGN lanseaza colectia IN THE MOOD 4 VALENTINE’STamara Design,brand de bijuterii premium, importator exclusiv în Româniaal brandurilor internaționale Michal Negrin, Konplott/Miranda Konstantinidou și creator al colecțiilor de bijuterii unicat MY Tamara și Solo Line, anunță lansarea colecției IN THE MOOD 4 VALENTINE’S: LOVE 2 LOVE, o sinteză a celor mai romantice bijuterii din cele patru colecții Tamara Design.

Colecția IN THE MOOD 4 VALENTINE’S: LOVE 2 LOVE,aduce în prim plan o line coloristică diversă, cu accent pe nuanțe vii și strălucitore, dar și bijuterii în culori estompate care permit focalizarea atenței asupra formei. Cristalele swarovsky montate în baie de bronz și pietrele semiprețioase montate în argint sunt menite să scoată în evidență femeia puternică, dar pasională și conștientă de propria feminitate.

“Am pornit de la premisa că femeile trebuie să fie autentice și să își poată exprima liber și clar sentimentele, gândurile și opiniile. Astfel, am conceput o colecție dedicată dragostei, care să exprime  în același timp nevoia de afecțiune și de recunoaștere a femeii puternice“, spune Mihaiela Pop, designer-ul liniei MY Tamara și co-proprietar al Magazinului Tamara.

Aceasta este cea de a doua colecție lansată de Tamara Design în acest an, după linia de bijuterii unicat MY Tamara -Expressing Femininity, expusă în premieră la Amsterdam, în cadrul celei de a 38-a ediție a expoziției de bijuterii Grand Gala de GL și care acum se regăsește pe rafturile buticului Tamara Design din magazinul Mario Plaza.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu