Moda Stil de star

Stil a la Katy Perry

Stil a la Katy PerryKaty Perry a devenit foarte cunoscuta in lumea intreagga drept fata care a sarutat alta fata si i-a placut… In scurt timp insa a reusit sa impresioneze nu doar prin voce cât si prin modul unic de imbina influente retro cu modernitatea in materie de vestimentatie. Tocmai de aceea, stilul ei e unul usor de recunoscut si evident din ce in ce mai mult imitat. Câteva caracteristici fac din Katy Perry o artista ce pare a fi preocupata constant de aparitiile in public si mai ales de efectul pe care acestea le produc.
 
Nota specifica e data preferinta pentru tinute mai degraba simple, menite sa spuna ceva mai mult decât sa-i descopere corpul. Astfel, una dintre cele mai frecvente influente pe care o putem identifica e cea a lui Chanel, mai ales in rochiile extrem de scurte.
Apoi, Katy nu ezita sa poarte haine extrem de colorate, asortate cu bucle si un zâmbet larg, toate pentru a construi parca imaginea celei mai populare adolescente din vreun colegiu din California.
 
Când vine vorba de treburi serioase insa, Katy ofera adesea modele demne de retinut. Stilul ei este unul vintage insa adesea insertiile de blana sau pene ne fac sa ne aducem aminte de secolul in care traim si abia atunci putem admira noutatea combinatiilor.
Aratând-ne ca poate fi si hot  si cold, artista alterneaza in aparitiile publice culorile vii, aprinse, cum ar fi fuschisa sau bleu ciel, cu clasicul negru.
 
Tinutele de scena sunt o cu totul alta poveste. Cel mai probabil rodul eforturilor a nenumarati stilisti, ele reusesc de fiecare data sa transmita o stare de exuberanta pe care muzica insasi o transmite. Una dintr caracteristicile stilului lui Katy Perry este data de omniprezenta ochelarilor de soare, in stilul anilor ’80, dintre care cei mai celebri sunt evident cei in forma de inimioare, dar si a accesoriilor de tot felul, bratari, coliere si chiar brose de dimensiuni destul de mari.
 
Toate aceste denota un stil caracterizat prin creativitate. Katy Perry poate fi un model usor de urmat pentru fashionistele de pretutindeni atât timp cât retinem ca atitudinea este cea care face hainele sa arate bine. Optimismul si buna dispozitie care o caracterizeaza ca persoana si ca artist se reflecta si in felul in care se imbraca, si, mai mult decât atât, sunt transmise prin intermediul acestuia din urma.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu