Moda Sugestii

Patru accesorii must have pentru sezonul rece

Patru accesorii must have pentru sezonul receDe fiecare data cand se apropie toamna ne trezim parca dintr-un vis frumos. Frigul ne alunga prin magazine, in cautarea hainelor si accesoriilor de sezon, incercand astfel sa mai alungam parca putin din tristetea toamnei.
In cazul in care va numarati printre acele fashioniste care aleg sa se documenteze inainte de a pleca la shopping, iata patru accesorii pe care trebuie se le aveti neaparat in vedere pentru lista de cumparaturi:

1. Curelele. Podiumurile de prezentare a colectiilor de toamna au fost pline de astfel de accesorii, de cele mai multe ori de dimensiuni mici, care accentueaza talia. Hainele care se preteaza la un astfel de accesoriu in acest sezon sunt  rochiile, puloverele si chiar fustele cu talie foarte inalta.

2. Manusile. Chiar daca ne-am obisnuit sa le purtam mai degraba iarna, manusile sunt la mare cautare in aceasta toamna, insa nu in orice fel, ci lungi, in stilul anilor ’50. Asfel, menirea lor par a fi aceea de a accentua feminitatea celor care le poarta, fiind din material subtire, adeseori translucid. Daca insa preferati o alura mai degraba rock, puteti opta si pentru manusile de piele, insa tot lungi.

3. Sosetele. Se pare ca trendul din vara a prins foarte bine si designerii au hotarat sa il mai exploreze putin. In mai toate prezentarile au fost prezente astfel de accesorii, in mai toate combinatiile. Spre iarna, se pare ca vor creste si lungimile, ajungandu-se la a purta sosete mai lungi de linia genunchilor. Oricum, nu strica sa le avem in dulap, mai ales ca nu doar ne fac sa fim in tendinte ci si sa ne protejam de frig.

4. In fine, in ceea ce priveste bijuteriile, preferinte de anul acesta par a se indrepta spre brose. Cu toate ca in general nu prea avem parte de prea multe astfel de accesorii, totusi brosele par a ocupa un rol important, mai ales cand vine vorba de tinutele clasice. Ceea ce pentru multe dintre noi ar parea o piesa scoasa parca din cutia bunicii este in aceasta toamna un model demn de urmat.

Alaturi de acestea, putem desigur adauga listei de cumparaturi tot felul de alte elemente care sa ne faca toamna mai placuta din punct de vedere vestimentar. Chiar daca poate nu avem prea mult timp la dispozitie sau chiar bani, e foarte simplu sa fim in pas cu moda doar alegand acele lucruri care intradevar ni se potrivesc.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu