Moda Tendinte

Spanx – sau cum sa fii sexi

Spanx – sau cum sa fii sexiCele mai multe dintre femei se confrunta cu numerose probleme atunci cand vine vorba de lenjerie intima. Fie ca prefera anumite modele, fie ca e vorba de materiale, mai mereu se gaseste cate ceva care sa provoace nemultumire, chiar si in cele mai faimoase magazine. Cel mai adesea insa problema tine de marime. Fiecare dintre femei si-ar dori o marime in plus sau in minus, pe ici pe colo, alteori chiar preferand sa cumpere produse care sa le puna in valoare, “ca si cand” ar avea mai mult sau mai putin din ce le-a inzestrat natura. Totusi, nu exista probabil o revolutionare mai mare a conceptului de lenjerie intima decat cea care a venit odata cu inventarea (sau re-inventarea) lenjeriei corporale – Spanx. Denumirea vine evident de la firma care a pus in circulatie modelul, si care si-a creat renumele prin a fi producatoarea unui vis implinit – lenjeria care te face sa arati mai slaba, sa ai sanii si fesele mai ferme, intr-un cuvant, sa fii sexi.
 
Daca la inceput a purta astfel de piese de lenjerie era poate un subiect la fel de tabu ca si operatiile estetice, incet ele au devenit atat de comune, mai ales in spatiul american, incat vedetele nu se mai sfiesc sa le recunoasca, adeseori considerandu-le mai sanatoase decat interventiile chirurgicale.
 
Dar ce face Spanx de fapt? Fiind facute din materiale extrem de elastice si in acelasi timp potrivite pielii, piesele de lenjerie modeleaza corpul asa incat sa dispara acele denivelari insetetice cauzate de o bata incomoda sau bretelele sutienului.
 
Vestea buna e ca odata ce au descoperit utilitatea produselor, initial concepute pe modelul body-wear, majoritatea femeilor au scapat de complexele pe care le aveau. Tocmai de aceea, in zilele noastre putem gasi Spanx intr-o multime de variante, nu neaparat cea originala. Mai mult, de la modelul initial, purtat chiar si de Marylin Monroe, chiar daca nu cu aceeasi denumire,  avem de a face astazi cu modele care pun in valoare doar anumite parti ale corpului, altele care sunt concepute din materiale specifice asa incat sa contribuie la arderea caloriilor, si asa mai departe.
 
Desi este indicat a fi purtata mai ales de femeile care au nascut, sau cele care tin o cura de slabire, lenjeria Spanx poate fi la fel de bine purtata si de oricine altcineva care vrea sa-si imbunatateasca, chiar si putin, imaginea.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu