Accesorii Moda

Genti de la Louis Vuitton

Genti de la Louis VuittonDe fiecare data când aud numele acestui designer, il asociez involuntar cu divele de pe la noi care, in dorinta lor extrema de a parea la fel de elegante si la moda ca si cele de peste granite, aleg sa promoveze o marca sau alta. Cu totii am auzit probabil despre femeia-politician care isi cumpara doar genti Louis Vuitton sau de cântareata care procedeaza asemenea. Cu astfel de prejudecati asadar, am aruncat o privire la colectia de genti nou prezentata de Marc Jacobs pentru Vuitton, incercând sa anticipez, fie si din pur amuzament, ce model s-ar potrivi personajelor aminite.
 
Totusi, mi-a fost destul de greu sa ma hotarasc. Colectia prezentata cu mare fast de nume celebre precum Laetitia Casta sau Adriana Lima a fost destul de monontona, in privinta hainelor. Acelasi lucru s-ar putea spune si despre genti, care au urmarit cu strictete liniile trasate anterior de colectia Speedy. Chiar daca s-a vrut o reinterpretare a modelelor mai vechi, se pare ca Marc Jacobs nu a reusit decât sa adauge câte un mâner, pe ici pe colo, sau o clapeta. Nimic din forme si design nu pare sa se fi schimbat. Se poate vorbi la fel de bine si de câteva materiale noi inserate, satin, blana si metal, insa fara a produce modificari semnificative.
 
Una peste alta insa, colectia nu poate fi considerata atât de diferita de ceea ce stiam deja. Vedetele noastre sunt astfel la loc sigur, cel putin inca un an. Daca pe timp de criza au investit ceva bani intr-o geanta originala, atunci nu mai e nevoie sa-si reinoiasca modelul, caci doar un ochi avizat va observa diferentele.
 
Dincolo de orice gluma insa, colectia Vuitton nu este nici pe departe atât de simpla. Speedy e un brand ce se vrea adresat femeii moderne, care calatoreste mult, dându-i posibilitatea de a purta in geanta cam tot ce are nevoie, fara insa a neglija eleganta. Forma cu care e asociata colectia este aceea trapezoidala, astfel incât ea devine potrivita atât pentru tinute casual cât si pentru cele office. Imprimeurile sunt din cele mai variate, insa culorile preferate sunt cele ale anului in care ne aflam, adica nuantele de beige si maro.
 
Foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu